Connect with us

Az ADT a Metro Future Store RFID-partnere

Dotkom

Az ADT a Metro Future Store RFID-partnere

Az ADT bejelentette, hogy kizárólagos partnerként részt vesz a Metro Csoport Future Store rádiófrekvenciás azonosító rendszerek (RFID) területére vonatkozó kezdeményezésében.

Az ADT, a kiskereskedelmi biztonságtechnikai megoldások egyik európai szolgáltatója biztosítja az RFID leolvasókat, melyeket a Metro Csoport németországi Neussban lévő RFID innovációs központjának kapuinál szerelnek fel. Ezek a leolvasó készülékek automatikusan regisztrálják a raklapokon és ládákon elhelyezett intelligens rádiófrekvenciás azonosító (RFID) kártyákról (chipkártyákról) érkező információkat, majd azonnal továbbítják az adatokat a Metro Csoport kereskedelmi rendszerébe.

A Future Store RFID technológia bevezetése idén novemberben kezdődött: a húsz résztvevő beszállító intelligens kártyával szerelte fel a kísérletben szereplő, a Metro Csoporthoz tartozó áruházakba, üzletekbe és raktárakba irányított szállítmányait. A technológia bevezetése nagyobb hatékonyságot biztosít a vállalat teljes logisztikai és raktármenedzsment folyamatai számára. A leolvasók az ADT piacvezető Sensormatic márkájú termékcsoportjának részét képezik. Az RFID-leolvasók egyedülálló képessége, hogy az összes szabványos, világszerte használt frekvencián képesek az intelligens jeladók adatainak leolvasására.

A Metro Csoportnál alkalmazott RFID leolvasók a Sensormatic RFID megoldás-portfolió részét képezik, melyet speciálisan egy RFID alkalmazás alapjaként fejlesztettek ki. Ez az alap biztosítja a támogatást a további RFID vállalati szoftverbe és készletgazdálkodási rendszerekbe történő befektetések részére.

A Németországi Rheinbergben működő Metro Future Store 2003 áprilisában nyílt meg. Üzemeltetője a világ negyedik legnagyobb kiskereskedelmi vállalata, a Metro Csoport, mely 28 országban mintegy 2.300 áruházat működtet. Ezek közül Magyarországon 13 Cash & Carry, 11 Media Markt illetve Saturn, valamint 14 Praktiker áruház működik. A kezdeményezés célja a kiskereskedelem hatékonyságának növelésére irányuló új koncepciók és műszaki rendszerek kidolgozása és tesztelése.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom