Connect with us

Ingyenes SkypeOut minden Logitech USB Headsethez

Dotkom

Ingyenes SkypeOut minden Logitech USB Headsethez

A Logitech és a Skype marketingszerződést kötött, ennek köszönhetően ingyenes SkypeOut szolgáltatás jár minden Logitech USB Headset mellé.

A számítástechnikai perifériákat gyártó Logitech és a Skype Global Internet Telephony Company vállalata bejelentette együttes termékforgalmazási megállapodásukat.

A megállapodásnak részét képzi az is , hogy a Logitech legalább 120 perc ingyenes SkypeOut használati jogot ad minden Európában, az Egyesült Államokban és Kanadában eladott Logitech USB Headset mellé, amely használati joggal a hagyományos vonalas és mobilszámok ingyenesen hívhatók. A Logitech fejhallgató vásárlóinak lehetősége nyílik megtapasztalni a SkypeOut által, a világ bármely pontján lévő számítógép és telefon között létrehozott tiszta kommunikációt. Mindemellett a Skype szolgáltatás számítógépek közötti kommunikációs lehetőséget is nyújt, vagyis más Skype felhasználókkal is beszélgethet ingyenesen. A két vállalat természetesen a többi termékét is bemutatja saját weboldalain. A Logitech audió termékek csomagolásán megtalálható lesz, hogy tartalmazzák-e a Skype szolgáltatást. A jövőben a Logitech és a Skype vállalat minél több ember számára szeretné elérhetővé tenni az együttműködésből származó újdonságait.

A Skype technológia forradalmasítja a telekommunikációt, lehetőséget teremt 15 millió felhasználó számára, hogy tökéletes minőségű párbeszédet folytasson számítógépéről az Interneten keresztül, más Skype felhasználókkal költség nélkül, vagy helyi díjszabással mobil és vonalas telefonokra világszerte.

Bob Wick, a Logitech audióvizuális és interaktív szórakoztató részlegének igazgató helyettese szerint a Logitech számítógéphez kifejlesztett fejhallgatói kényelmes viseletet és magasszintű hang-élményt nyújtanak a Skype Internetes telefon szolgáltatáshoz. A Logitech és a Skype piaci társulása szeretne rámutatni a vevők számára azon kiemelkedő lehetőségekre, melyek a magas színvonalú Internetes kommunikációban rejlenek.

Niklas Zennström a Skype vezérigazgatója és társ-alapítója szerint, a Logitech vállalatnak meghatározó szerepe van a kiskereskedelemben Európában, az Egyesült Államokban, és Ázsiában. “Csodáljuk a Logitech termékek minőségét, a cég újításait és stílusát és nagy örömünkre szolgál megállapodásunk létrejötte.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő