Connect with us

F-Secure biztonsági szolgáltatások a kanadai Cogeco Cable ügyfeleinek

Dotkom

F-Secure biztonsági szolgáltatások a kanadai Cogeco Cable ügyfeleinek

Az F-Secure vírusvédelmet, személyi tűzfalat, szülői felügyeleti alkalmazást, valamint levélszemét szűrő és kémprogram-ellenes alkalmazásokat biztosít a Cogeco Cable ügyfeleinek.

Az F-Secure Corporation és a kanadai Cogeco Cable kábelszolgáltató partneri megállapodást írt alá. Az együttműködés értelmében az F-Secure vírusvédelmet, személyi tűzfalat, szülői felügyeleti alkalmazást, valamint levélszemét szűrő és kémprogram-ellenes alkalmazásokat biztosít a Cogeco Cable ügyfeleinek. Az F-Secure által üzemeltetett biztonsági szolgáltatásra épülő Cogeco Internet Security Services 2004. december 15-étől körülbelül negyedmillió, hagyományos és nagysebességű Internet-előfizető számára lesz elérhető.

Az F-Secure által támogatott internetes biztonsági szolgáltatások az ügyfeleknek kínált nagysebességű internetes csomag részei lesznek, így az előfizetők a legbiztonságosabb és leggyorsabb Internet-szolgáltatást vehetik igénybe. A Cogeco Security Services automatikusan, óránként ellenőrzi a frissítéseket, így biztosítva az ügyfelek folyamatos védettségét a legújabb fenyegetésekkel szemben.

Az F-Secure biztonsági megoldásai előfizetéses szolgáltatásként is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek Európa és az Egyesült Államok vezető Internet-szolgáltatóinak és portáljainak körében. Ide tartozik többek között az Axelero Internet Magyarországon, a Charter Communications az Egyesült Államokban, a Deutsche Telekom Németországban, a Wanadoo Franciaországban, a TeliaSonera Svédországban és Finnországban, a Glocalnet Svédországban, az Elion Enterprices Észtországban, a TDC Cable TV Dániában, a BlueCom Norvégiában, a Czech Telecom a Cseh Köztársaságban és az Elisa Oyj Finnországban. Az elmúlt hat hónapban hat új ország, köztük Kanada, Törökország, az USA, Görögország, Svájc és Liechtenstein szolgáltatói választották az F-Secure-t biztonsági partnerüknek.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom