Connect with us

VI. GNU/Linux szakmai Konferencia

Dotkom

VI. GNU/Linux szakmai Konferencia

Aki GNU/Linux-szal foglalkozik, vagy érdeklődik iránta, és erre energiát vagy pénzt is képes áldozni, ott volt az LME által rendezett eseményen.

A Linux-felhasználók Magyarországi Egyesülete 2004. november 20-án tartotta VI. GNU/Linux szakmai Konferenciáját, seregnyi neves előadó és kiállító részvételével, a tavalyi színvonalas helyszínen. A rendezvény területén szokás szerint kiállítás és vásár is helyet kapott, ahol linuxos szakkönyveket, szoftvereket, hardver eszközöket és egyéb érdekességeket is meg lehet vásárolni.

Az adatok szerint a tavalyi 352 fős látogatói létszám idén 266-ra mérséklődött, mely összetételében jelent változást: míg 2003-ban 300 ingyen mentek be az eseményre, addig idén nagyságrendileg emelkedett az üzleti résztvevők száma. A konferencia fontosságát jelzi, hogy a nem egyesületi tagok számára fizetendő négyezer forintos belépő sem riasztotta el az érdeklődőket, akik így is nagy arányban látogatták a rendezvényt.

A szervezők mintegy 370.000 forintnyi ajándékot sorsoltak ki a konferencia egyik arany fokozatú támogatója (HP, Novell, Sun), az ASBIS Magyarország jóvoltából, emellett idén a három legjobb előadót is díjazták; volt aki alaplapot, Radeon-videokártyát, vagy éppen egy 17 colos monitort vitt haza.

A hazai linuxos cégek közül támogatók voltak: BalaBit IT Kft., LSC Linux Support Center Kft., és a Mission Critical Linux is.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

montblanc_star_legacy_pic_01
Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.
p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő