Connect with us

A Pannon GSM akciója: nagyvállalatok dolgozói a vérhiány enyhítéséért

Dotkom

A Pannon GSM akciója: nagyvállalatok dolgozói a vérhiány enyhítéséért

Az Országos Vérellátó Szolgálat felhívásban fordult a lakossághoz, önkéntes segítséget kérve a már műtétek elhalasztásához vezető vérhiány enyhítéséhez.

Felhívással fordult a magyarországi nagyvállalatok közösségeihez a Pannon GSM: a mobilcég arra kéri az aktív dolgozókat, hogy minél többen adjanak vért a visszatérően fenyegető vérhiány enyhítésére. A Pannon GSM egy véradó-nap alkalmával adta ki a kezdeményezésről szóló közleményt.

A Pannon GSM több száz dolgozója vett részt a társaság budaörsi központjában megtartott véradó-napon. A november első felében országszerte kialakult vérhiányt enyhítendő összesen annyi vért adtak a mobilcég munkatársai, amely mennyiség fedezi például az ország napi vérigényének egyötödét. A mobiltársaság a véradás alkalmát arra is megragadta, hogy hasonló akcióra buzdítsa a sok száz alkalmazottal működő nagyvállalatok közösségét.

Egy-egy speciális esetben egy donor vére 6-7 beteg ellátásához használható fel, tehát ily módon a több mint száz véradó akár több száz beteg ember gyógyulását segítheti.

Az Országos Vérellátó Szolgálat felhívásban fordult a lakossághoz, önkéntes segítséget kérve a már műtétek elhalasztásához vezető vérhiány enyhítéséhez. A Pannon GSM-nél dolgozói kezdeményezésre hirdették meg a véradó-napot, ami a szervezőket is meglepő sikert hozott.

„A Pannon GSM munkatársaira mindig is jellemző volt, hogy nehéz helyzetekben segítséget nyújtanak ismeretlen honfitársaiknak is. Most minden cég munkatársai abban a tudatban segíthetnek, hogy valóban kétszer adnak, ha gyorsan adnak.” – mondta a társaság kommunikációs igazgatója, Somlyai Dóra, aki maga is részt vett a véradáson.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap
Honor Band 5_all_colours_1_web

Kütyük

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

2019. szeptember 14. szombat
men's  watch, Men's Accessories, beautiful stylish watches

SmartWatch

Prémium okosórához prémium szíj dukál!

2019. szeptember 13. péntek
2019 OLED TV NVIDIA G-SYNC_1

Smart-TV

NVIDIA G-SYNC támogatást kapnak az LG 2019-es OLED televíziói

2019. szeptember 12. csütörtök
iphone11-5

SmartPhone

Ilyenek lettek és ennyibe fognak kerülni az új iPhone-ok

2019. szeptember 12. csütörtök

Dotkom