Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vírusvédelem az e-mail átjáróknak és szervereknek

Dotkom

Vírusvédelem az e-mail átjáróknak és szervereknek

A Kaspersky Labs és a Rockliffe – e-mail szerverek, spamvédelmi megoldások és biztonságos e-mail szoftverek fejlesztője – bejelentette, hogy a MailSite Email Server és a MailSite MP Email Gateway Software termékekbe beépíti a Kaspersky Labs vírusvédelmi alkalmazását.

Az integrált csomag automatikus, nagyteljesítményű vírusvédelmet biztosít a MailSite Email Serverre épülő rendszerek számára. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy a MailSite MP Email Gateway automatikus átjáró szintű vírusvédelmet biztosítson a Microsoft Exchange vagy bármilyen más SMTP e-mail szerver számára.

„Az utóbbi öt évben a Kaspersky Anti-Virus által felismert kártékony alkalmazások száma csaknem 80-szorosára nőtt. Minden héten több száz új vírus jelenik meg, és ami még fontosabb: a vírusok villámgyorsan terjednek, így csupán néhány óra alatt eljuthatnak az internet összes használójához. Így a legfontosabb cél az, hogy rendszeresen és gyorsan frissítsük az e-mail felhasználók vírusvédelmét. Az iparágban elsőként vezette be a Kaspersky Labs a vírusvédelmi adatbázisok óránkénti frissítését, és ezzel jelentősen növelte az e-mail használók védelmét.” – mondta el Vitaly Bezrodnykh, a Kaspersky Labs üzleti fejlesztésekért felelős igazgatója.

Az ütemezett, óránkénti frissítések mellett a Kaspersky Labs további, sürgős frissítéseket is biztosít vírusvédelmi adatbázisaihoz. Ezek a frissítések lehetővé teszik a vírusjárványokra való gyors reagálást, így a vírusfenyegetés észlelését követően perceken belül védelmet biztosítanak. A Kaspersky Anti-Virus fejlett védelme minden ismert vírus esetében valós idejű üzenetelemzést biztosít. A víruskereső a tömörített csatolmányokban és a jelszóval védett ZIP file-okban is képes felismerni a vírusokat. A MailSite elutasítja a fertőzött leveleket, így biztosítja, hogy a vírus ne léphessen át az e-mail átjárón.

A MailSite a vírusirtó motorját, a vírusdefiníciókat, a spam motort és a spam szabályokat anélkül frissíti, hogy ez fennakadást jelentene a szolgáltatásban, vagy a rendszergazda beavatkozását igényelné. Ez a szolgáltatás a termék alapvető része, és automatikusan elindul a háttérben, amikor a felhasználó elkezdi használni a terméket.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés