Connect with us

technokrata

Vírusvédelem az e-mail átjáróknak és szervereknek

Dotkom

Vírusvédelem az e-mail átjáróknak és szervereknek

A Kaspersky Labs és a Rockliffe – e-mail szerverek, spamvédelmi megoldások és biztonságos e-mail szoftverek fejlesztője – bejelentette, hogy a MailSite Email Server és a MailSite MP Email Gateway Software termékekbe beépíti a Kaspersky Labs vírusvédelmi alkalmazását.

Az integrált csomag automatikus, nagyteljesítményű vírusvédelmet biztosít a MailSite Email Serverre épülő rendszerek számára. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy a MailSite MP Email Gateway automatikus átjáró szintű vírusvédelmet biztosítson a Microsoft Exchange vagy bármilyen más SMTP e-mail szerver számára.

„Az utóbbi öt évben a Kaspersky Anti-Virus által felismert kártékony alkalmazások száma csaknem 80-szorosára nőtt. Minden héten több száz új vírus jelenik meg, és ami még fontosabb: a vírusok villámgyorsan terjednek, így csupán néhány óra alatt eljuthatnak az internet összes használójához. Így a legfontosabb cél az, hogy rendszeresen és gyorsan frissítsük az e-mail felhasználók vírusvédelmét. Az iparágban elsőként vezette be a Kaspersky Labs a vírusvédelmi adatbázisok óránkénti frissítését, és ezzel jelentősen növelte az e-mail használók védelmét.” – mondta el Vitaly Bezrodnykh, a Kaspersky Labs üzleti fejlesztésekért felelős igazgatója.

Az ütemezett, óránkénti frissítések mellett a Kaspersky Labs további, sürgős frissítéseket is biztosít vírusvédelmi adatbázisaihoz. Ezek a frissítések lehetővé teszik a vírusjárványokra való gyors reagálást, így a vírusfenyegetés észlelését követően perceken belül védelmet biztosítanak. A Kaspersky Anti-Virus fejlett védelme minden ismert vírus esetében valós idejű üzenetelemzést biztosít. A víruskereső a tömörített csatolmányokban és a jelszóval védett ZIP file-okban is képes felismerni a vírusokat. A MailSite elutasítja a fertőzött leveleket, így biztosítja, hogy a vírus ne léphessen át az e-mail átjárón.

A MailSite a vírusirtó motorját, a vírusdefiníciókat, a spam motort és a spam szabályokat anélkül frissíti, hogy ez fennakadást jelentene a szolgáltatásban, vagy a rendszergazda beavatkozását igényelné. Ez a szolgáltatás a termék alapvető része, és automatikusan elindul a háttérben, amikor a felhasználó elkezdi használni a terméket.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp