Connect with us

technokrata

Távmunka-technológiai bemutató

Dotkom

Távmunka-technológiai bemutató

E-munka működés közben.

A távmunka gyakorlati megvalósításának tudnivalóiról tart nyílt szakmai napot a PricewaterhouseCoopers november 23-án, a nemrég megalakult Magyar Távmunka Szövetség közreműködésével. A rendezvényen többek között a szövetség alapítói közé tartozó amerikai Avaya Inc. hazai leányvállalata mutatja be működés közben a technológiai infrastruktúra elemeit és kiépítésük módját, valamint az IT biztonsági szempontokból fontos szabályokat.

A távmunka népszerűsítésére és elterjesztésének segítésére életre hívott szervezet már a megalakulásakor döntött arról, hogy rendezvénysorozatot indít a szakmai tudnivalók közvetlen átadása érdekében. A PricewaterhouseCoopers székházába szervezett szakmai napokra 20-30 humánerőforrás menedzsert, gazdasági és informatikai vezetőt várnak azoktól a vállalatoktól, amelyeknek a tapasztalat szerint a leginkább érdekük lehet ennek a foglalkoztatási formának az alkalmazása. Ezek közé tartozik az összes informatikai cég, de minden, értékesítéssel, vagy konzulensi tevékenységgel foglalkozó vállalat.

„A rendezvény előadói közül az Avaya működés közben kívánja szemléltetni, hogy ma már a távmunka alkalmazása nem technológiai kérdés.” – nyilatkozta Gáll Tamás, a cég kereskedelmi igazgatója. „Ma még visszatartó erő az a tévhit, hogy a távmunka infrastrukturális hátterének biztonságos kialakítása egy igen bonyolult és költséges feladat. A rendezvényen résztvevők rá fognak döbbenni arra, hogy ez mennyire nem így van – hangoztatja a szakértő. Be tudjuk bizonyítani, hogy a félelmek alaptalanok, a vállalatok jelentős költségeket takaríthatnak meg, és az alkalmazottak távoli menedzselésére kidolgozott módszerekkel hatékonyan irányíthatóak és ellenőrizhetőek a beosztottak.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp