Connect with us

technokrata

Élvonal Internet Roadshow: Változtassa az Internetet költséghelyből azonnal nyereség forrásává!

Dotkom

Élvonal Internet Roadshow: Változtassa az Internetet költséghelyből azonnal nyereség forrásává!

A roadshow idén Budapesten 2004.december 2-án, a Bara Hotelbe (Hegyalja ut 34-36) várja az érdeklődőket.

Az Élvonal Internet Roadshow egynapos szakmai előadásainak célja, hogy a kis-, közép- és mikrovállalkozók olyan azonnal használható, gyakorlati tudást szerezzenek, amellyel jelentősen növelhetik az Internet használatának hatékonyságát és ezen keresztül a forgalmukat.

Az előadások átölelik az Internet egész területét az alapoktól az internetes kereskedelmen és pénzügyek kezelésén keresztül az Internet biztonságos használatáig. Bemutatják, hogy az Internet milyen fontos szerepet játszik a cégek, vállalkozások életében, a weboldalak kialakításától indulva, a weboldalak kétoldalú kommunikációs feladatain keresztül, az online áruházig bezárólag.

Az Élvonal Internet Roadshow egyik fő feladata, hogy felhívja a cégvezetők, a marketing-és értékesítési vezetők figyelmét arra, hogy Magyarországon az internetes jelenlét, az internetes kommunikáció milyen lehetőségeket rejt, ezekre élő vagy már megvalósult megoldásokkal érvel és rá mutat azokra a költség hatékony módszerekre, melyek az Interneten keresztül megtérülő befektetések jelentőségére utalnak.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák