Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vírusvédelem mobiltelefonok számára

Dotkom

Vírusvédelem mobiltelefonok számára

McAfee Virusscan védi a mobiltelefonokat az újfajta támadások ellen Japánban.

A McAfee Virusscan tartalomszűrő technológiájával szereli fel új, FOMA901.i sorozatú mobiltelefonjait a japán NTT Docomo cég. A közösen fejlesztett, beépített McAfee Virusscan technológia a FOMA mobiltelefonokban a piac első, mobil eszközökre fejlesztett megoldása, amely a jövőbeni fenyegetések ellen is véd.

˝A nemrég felfedezett férgek, mint például a Cabir azt bizonyítják, hogy szükség van kifejezetten a mobil-vírusok ellen fejlesztett védelemre.˝ – mondta Victor Kouznetsov, a McAfee mobil-megoldások szenior alelnöke – ˝A McAfee és az NTT Docomo összefogása és folyamatos együttműködése egyrészt kifejezetten kézi számítógépekre fejlesztett megoldásokat eredményez, másrészt megvalósítja azon célkitűzésünket, hogy minden ügyfelet megvédjünk a biztonsági fenyegetésektől, akár asztali géppel, akár mobiltelefonnal dolgozik.˝

˝Az NTT Docomo mindig különös figyelmet fordított a biztonsági kérdésekre a mobiltelefonjai tervezésekor, és ezért azok biztonságosak is voltak. Mindazonáltal 2002 januárjában az NTT Docomo és a McAfee azért fogott közös fejlesztésbe, mert tisztában vagyunk vele, hogy a biztonsági kérdések egyre fontosabbá válnak a telefonok funkcionalitásának további nagyarányú bővülésével, például a PC technológiák alkalmazásával, vagy a telefonok globálissá válásával. Nagyon örülünk, hogy a McAfee biztonsági technológiája és az NTT Docomo mobiltechnológiája egyesül az NTT Docomo telefonokban. Köszönetet szeretnénk mondani a McAfee-nek technológiai erőfeszítéseikért, és együttműködésükért a fejlesztések során.˝ – mondta Koji Chiba, az NTT Docomo fogyasztói felszerelések fejlesztéséért felelős részleg vezetője.

A szoftver főbb képességei

• e-mail és böngésző tartalomszűrés
• teljesítménynövelő metódusok a limitált készülékekhez
• az egyes modellekre alapuló mintázat alapú technológia
• következő generációs, adaptív, Signature alapú mintázat megfeleltetés



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés