Connect with us

technokrata

Trend Micro Network Viruswall – nagyobb rugalmasság a biztonsági házirendek betartatásában

Dotkom

Trend Micro Network Viruswall – nagyobb rugalmasság a biztonsági házirendek betartatásában

A Trend Micro bejelentette Network Viruswall 2500 és 300 termékeinek bevezetését, melyek nagyobb rugalmasságot biztosítanak a hálózati biztonsági házirendek betartatásában – globális, elosztott vállalati környezetekben vagy egyedi, kulcsfontosságú eszközök esetében – és kiküszöbölik a hálózati férgek káros hatásait.

A 2004. elején bejelentett Trend Micro Network Viruswall 1200 lehetővé teszi a hálózati biztonsági rendszergazdák számára a hálózati férgek megállítását, valamint a sebezhető hálózati szakaszok és a hálózathoz kapcsolódó nem megfelelő eszközök felismerését és elkülönítését, ezáltal segítve a fertőzések belső gócpontjainak megsemmisítését. A Network Viruswall 2500 a Network Viruswall 1200-ra épül, és lehetővé teszi a rendszergazdák számára, hogy több hálózati szegmenst és kulcsfontosságú szervert tegyenek biztonságossá egyetlen alkalmazás segítségével. A Gigabit Ethernet támogatás rugalmasságot biztosít napjaink legújabb szélessávú hálózati infrastruktúrájának védelméhez. A Network Viruswall 2500 nagyobb áteresztőképességet és teljesítményt nyújt, és egyetlen készülék bevezetésével felhasználók ezreinek kezelését teszi lehetővé, így ideális a nagy, összetett szervezetek számára.

A Network Viruswall 300-at arra tervezték, hogy segítsen a biztonsági rendszergazdáknak az olyan létfontosságú eszközök (például a pénzkiadó automaták vagy az önkiszolgáló kioszkok) védelmében, amelyeket nem mindig egyszerű megvédeni a hagyományos szoftver- vagy szerveralapú vírusvédelmi megoldások segítségével. Az ilyen eszközökhöz történő jogosulatlan hozzáférés megakadályozásához a Network Viruswall 300 kétirányú biztonsági falat hoz létre, amely megakadályozza, hogy az ügyfelek számára rendelkezésre álló gépek megfertőzzék akár a belső, akár a külső hálózatokat, amelyekhez kapcsolódnak.

A Network Viruswall 2500 és a Network Viruseall 300 (angol felhasználói felülettel) 2004. negyedik negyedévében lesz elérhető.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp