Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az Ericsson Mobile Platforms 30 százalékos részesedést ért el a WCDMA világpiacán

Dotkom

Az Ericsson Mobile Platforms 30 százalékos részesedést ért el a WCDMA világpiacán

2004-ben leszállított készülékek száma alapján a WCDMA területén több mint 30 százalékos piaci részesedést mondhat magáénak az Ericsson Mobile Platforms.

Az Ericsson Mobile Platforms bejelentette, hogy a 2004 folyamán értékesített WCDMA készülékek 30 százaléka az Ericsson Mobile Platforms technológiáján alapul. A világ hat legnagyobb készülékgyártója kötött WCDMA-licencszerződést az Ericsson Mobile Platforms vállalattal.

Az Ericsson Mobile Platforms hamar vezető pozíciót szerzett a WCDMA területén: jelenleg a 2004-ben leszállított készülékek száma alapján több mint 30 százalékos piaci részesedést mondhat magáénak. Az Ericsson Mobile Platforms megrendelői közé tartozik a világ vezető mobiltelefon-szállítója közül jó néhány, amelyek engedélyezéssel vásárolják az általuk alkalmazott technológiát az Ericssontól.

Az Ericsson Mobile Platforms teljes körű termékválasztékkal rendelkezik: szállít referenciaterveket (a lényeges alkotóelemekkel rendelkező mobiltelefon létrehozásának részletes terve), platformszoftvert (hozzáférést biztosít a gyártók számára az alkalmazások létrehozásának és bevezetésének alapeszközéhez), chipkészleteket (ASIC) és fejlesztési paneleket, fejlesztési és tesztelési eszközöket, iparosítási megoldásokat (a telefonok beállítását és üzemi tesztelését lehetővé tevő szoftvereszközök). Ezen kívül kompatibilitási és típusengedélyezési támogatást biztosít, valamint képzést, támogatást és dokumentációt kínál.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés