Connect with us

Sun: nagyobb biztonság a megosztott hálózati alkalmazásokban

Dotkom

Sun: nagyobb biztonság a megosztott hálózati alkalmazásokban

A Sun Microsystems bejelentette a Sun Secure Application Switch – N2000 sorozat megjelenését is. A Nauticus Networks vállalattól 2004. januárjában megvásárolt technológiára épülő alkalmazáskapcsoló (application switch) nagymértékben javítja a rendszerek rendelkezésre állását, teljesítményét és biztonságát a megosztott hálózati alkalmazásokban.

A Solaris 10 biztonsági konténereiben és a csúcskategóriás Sun Fire szerverekben található virtualizációs funkciókhoz hasonlóan a Sun Secure Application Switch – N2000 sorozat is dinamikus hálózati erőforrás-virtualizációt kínál, amellyel csökkenthetők a dedikált, redundáns, alacsony fokon kihasznált rendszerinfrastruktúrához tartozó költségek. Ezekkel a kiegészítő virtualizációs technológiákkal a vásárlók olyan új, kritikus üzleti alkalmazási stratégiákat honosíthatnak meg, mint az alkalmazások elhatárolása vagy az alkalmazásonként változó biztonsági irányelvek.

A Sun Secure Application Switch – N2000 sorozat rekordnak számító ár/teljesítmény aránnyal dicsekedhet: a piac versenytárs termékeihez képest tízszer jobb ár/teljesítmény arányt képes felmutatni. Jellemzői még a másodpercenként 12.500 SSL-kapcsolat és több mint 2,1 gigabit/másodperces titkosított adatátvitel a jobb erőforrás-kihasználás érdekében, valamint gyorsabb alkalmazáskapcsolás (application switching): másodpercenként 56 ezer 7. szintű alkalmazáskapcsolási kapcsolat, ami lehetővé teszi az igen magas fokon személyre szabott webes élmény biztosítását.

A Sun Secure Application Switch – N2000 sorozat a rendszeren áthaladó összes bejövő és kimenő forgalmat ellenőrzi, még a titkosított forgalmat is. A kapcsolatok aktív felügyeletével minden bejövő és kimenő alkalmazásszintű támadás megelőző jelleggel kiszűrhető vagy megakadályozható úgy, hogy a hálózat átviteli sebessége gyakorlatilag nem csökken.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda
mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő