Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sun: nagyobb biztonság a megosztott hálózati alkalmazásokban

Dotkom

Sun: nagyobb biztonság a megosztott hálózati alkalmazásokban

A Sun Microsystems bejelentette a Sun Secure Application Switch – N2000 sorozat megjelenését is. A Nauticus Networks vállalattól 2004. januárjában megvásárolt technológiára épülő alkalmazáskapcsoló (application switch) nagymértékben javítja a rendszerek rendelkezésre állását, teljesítményét és biztonságát a megosztott hálózati alkalmazásokban.

A Solaris 10 biztonsági konténereiben és a csúcskategóriás Sun Fire szerverekben található virtualizációs funkciókhoz hasonlóan a Sun Secure Application Switch – N2000 sorozat is dinamikus hálózati erőforrás-virtualizációt kínál, amellyel csökkenthetők a dedikált, redundáns, alacsony fokon kihasznált rendszerinfrastruktúrához tartozó költségek. Ezekkel a kiegészítő virtualizációs technológiákkal a vásárlók olyan új, kritikus üzleti alkalmazási stratégiákat honosíthatnak meg, mint az alkalmazások elhatárolása vagy az alkalmazásonként változó biztonsági irányelvek.

A Sun Secure Application Switch – N2000 sorozat rekordnak számító ár/teljesítmény aránnyal dicsekedhet: a piac versenytárs termékeihez képest tízszer jobb ár/teljesítmény arányt képes felmutatni. Jellemzői még a másodpercenként 12.500 SSL-kapcsolat és több mint 2,1 gigabit/másodperces titkosított adatátvitel a jobb erőforrás-kihasználás érdekében, valamint gyorsabb alkalmazáskapcsolás (application switching): másodpercenként 56 ezer 7. szintű alkalmazáskapcsolási kapcsolat, ami lehetővé teszi az igen magas fokon személyre szabott webes élmény biztosítását.

A Sun Secure Application Switch – N2000 sorozat a rendszeren áthaladó összes bejövő és kimenő forgalmat ellenőrzi, még a titkosított forgalmat is. A kapcsolatok aktív felügyeletével minden bejövő és kimenő alkalmazásszintű támadás megelőző jelleggel kiszűrhető vagy megakadályozható úgy, hogy a hálózat átviteli sebessége gyakorlatilag nem csökken.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés