Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hosszabb garanciával csábítanak a cégek: 3 év garancia ABIT alaplapokra

Dotkom

Hosszabb garanciával csábítanak a cégek: 3 év garancia ABIT alaplapokra

A garanciát a gyártó vállalja.

A számítógép alkatrészek fejlesztői közötti verseny egyre újabb területekre terjed ki. Úgy tűnik, hogy teljesítményben és minőségben az élvonalbeli gyártók nem képesek jelentős előnyre szert tenni, ám minden más területen azért igyekeznek többet kínálni vetélytársaiknál.

Az Expert Computer Kft. mostantól minden, náluk vásárolt ABIT gyártmányú alaplapra és VGA kártyára három év teljeskörű garanciát vállal. A garanciát természetesen a gyártó vállalja, és a vevő ezt januártól minden európai elárusítóhelyen megkapja.

„A hazai piac sajátosságai miatt mi ezt csak előbbre hoztuk néhány hónappal.” – nyilatkozta Francia Róbert, a cég illetékese.

„Látni való, hogy ez is annak a marketing harcnak a része, amit a nagy számítógép alkatrész-gyártók vívnak egymással. A kiélezett harc és a folyamatos fejlesztések miatt teljesítményben egyik cég sem tud tartós, vagy jelentős előnyre szert tenni, mint ahogy az árakat is annyira lenyomták amennyire csak lehetett. Most egyéb szolgáltatásokkal igyekeznek a vevőket elcsábítani, ezek egyike a megnövelt garanciaidő. Várható tehát, hogy a közeljövőben egyre több cég rukkol majd elő hasonló ötletekkel. ” – véli a szakember.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés