Connect with us

technokrata

Hosszabb garanciával csábítanak a cégek: 3 év garancia ABIT alaplapokra

Dotkom

Hosszabb garanciával csábítanak a cégek: 3 év garancia ABIT alaplapokra

A garanciát a gyártó vállalja.

A számítógép alkatrészek fejlesztői közötti verseny egyre újabb területekre terjed ki. Úgy tűnik, hogy teljesítményben és minőségben az élvonalbeli gyártók nem képesek jelentős előnyre szert tenni, ám minden más területen azért igyekeznek többet kínálni vetélytársaiknál.

Az Expert Computer Kft. mostantól minden, náluk vásárolt ABIT gyártmányú alaplapra és VGA kártyára három év teljeskörű garanciát vállal. A garanciát természetesen a gyártó vállalja, és a vevő ezt januártól minden európai elárusítóhelyen megkapja.

„A hazai piac sajátosságai miatt mi ezt csak előbbre hoztuk néhány hónappal.” – nyilatkozta Francia Róbert, a cég illetékese.

„Látni való, hogy ez is annak a marketing harcnak a része, amit a nagy számítógép alkatrész-gyártók vívnak egymással. A kiélezett harc és a folyamatos fejlesztések miatt teljesítményben egyik cég sem tud tartós, vagy jelentős előnyre szert tenni, mint ahogy az árakat is annyira lenyomták amennyire csak lehetett. Most egyéb szolgáltatásokkal igyekeznek a vevőket elcsábítani, ezek egyike a megnövelt garanciaidő. Várható tehát, hogy a közeljövőben egyre több cég rukkol majd elő hasonló ötletekkel. ” – véli a szakember.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák