Connect with us

technokrata

Commtouch RPD anti-spam technológia

Dotkom

Commtouch RPD anti-spam technológia

Az RPD a statisztikai spam szűrők mellett nyújt kiegészítő védelmet.

A Commtouch Recurrent Patent Detection (RPD) technológiája egy újabb spam védelmi szintet nyújt Extended Spam Protection (ESP) néven a VirusBuster MailShield for SMTP termékben. Az ESP kiegészítő szűrőként működik a VirusBuster saját fejlesztésű statisztikai spam szűrője mellett, mely heurisztikával, white- és blacklistekkel, RBL-lel és több adatbázis támogatásával segíti a kéretlen üzenetek szűrését.

“A Commtouch RPD technológiájának integrálásával erőteljes és átfogó spam szűrő megoldást fejlesztettünk, melynek nem csak az ára kedvező, de egyszerűen integrálható és könnyen üzembe helyezhető. Ezzel a kiegészítéssel a MailShield már nem csupán vírusvédelmi termék, hanem innovatív spam szűrő megoldás is egyben.” – nyilatkozta Agócs Péter, a Virusbuster technikai igazgatója.

RPD- Recurrent Pattern Detection

A Commtouch Recurrent Pattern Detection (RPD) technológiája a tömegesen kiküldött levelek hullámát az Interneten perceken, vagy akár másodperceken belül felismeri a terjesztés megkezdésétől számítva – ezáltal azonnal blokkolja a tömegesen küldött leveleket. Az RPD tartós hatékonyságát a spam szűrő alkalmazásokban számos független csoport által végzett vizsgálat mutatta ki, így például az Osterman Research kutatása is.

Az RPD a spam legalapvetőbb tulajdonságára koncentrál: az Interneten történő tömeges terjesztésre. A felismerés az üzenetek tömeges voltán alapul és nem azok tartalmán. Az ebből származó előnyök a következők:

• hatékony bármely nyelvű spam ellen
• új spam hullámok valós idejű blokkolása
• immunitás a spam küldők trükkjei ellen
• a hibás felismerések száma gyakorlatilag nullaSzólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

fitnesz-kiegeszitők

Kütyük

Fitnesz-kiegészítők és az edzésmonitorozás

2019. november 19. kedd
ThinQ
MIO

Kütyük

Brutális Black Friday akciók a MIO-tól

2019. november 15. péntek
montblanc

Kütyük

Mindössze 16 darab készült ebből a zsebórából

2019. november 15. péntek
ETERNUS

Kütyük

Megjelent a új generációs ETERNUS tároló család

2019. november 13. szerda

Dotkom