Connect with us

technokrata

Új regionális pénzügyi menedzser a HP-nál

Dotkom

Új regionális pénzügyi menedzser a HP-nál

A HP regionális pénzügyi folyamatokért felelős menedzseri posztját november 1-jétől Magó Gabriella tölti be az ISE régióban.

Magó Gabriella 2003 óta tevékenykedik regionális menedzserként a HP ISE régiójában, melyhez 8 ország (Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Magyarország, Oroszország, Görögország, Törökország, Dél-Afrika) és 4 országcsoport (Afrika, Közel-Kelet, FÁK, EEM) tartozik.

Feladata komplex, magában foglalja a nemzetközi számviteli szabályoknak megfelelő regionális és helyi pénzügyi gyakorlat biztosítását, az országok pénzügyi beszámolóinak ellenőrzését, szükség esetén folyamatok és eljárások kialakítását, bevezetését, tanácsadást és tréningek megtartását. Felelősségi területei között a bevételek szabályszerű elszámolásának biztosítása továbbra is kiemelkedő helyet foglal el.

A szakember közgazdasági egyetemi diplomával, adótanácsadói, könyvvizsgálói és nemzetközi kontrolleri végzettséggel rendelkezik. A HP-Compaq egyesülést megelőzően a Compaq Magyarországnál és a Digital Equipmentnél kontrolleri pozíciót töltött be, két éven keresztül az Elit Ruhagyár Rt gazdasági igazgatója volt, azt megelőzően a Banknet Kft.-nél főkönyvelőként dolgozott. Pályafutását számvitelt és statisztikát oktató középiskolai tanárként kezdte.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák