Connect with us

Hirdetés

technokrata

Tesco gazdaságos dalok az Interneten

Dotkom

Tesco gazdaságos dalok az Interneten

A kiskereskedelmi óriás szinte mindent kínál az áruházaiban, amire egy átlagembernek szüksége lehet – pár napja már digitális zenéket is árul az Interneten át.

Az Egyesült Királyságban és Írországban a Tesco a hét elején bocsátotta útjára online zeneáruházát, melynek célközönsége azonban csak a Microsoft operációs rendszereit használók közül kerülhet ki, mivel az alternatív OS-eket nem támogatja a kereskedelmi vállalat. A legnagyobb kiadók közel 400 ezres kínálata várja az érdeklődőket, akik 80 penny-ért juthatnak hozzá egy dalhoz, míg egy komplett album ára 8 font a Tesco-nál (ez körülbelül 2700 forintnak felel meg).

Maguk a dalok 192 kilobit per másodperces minőségben és WMA formátumban érhetőek el, ami azt jelenti, hogy az átlagfelhasználó tökéletesen elégedett lehet a hangminőséggel. A DRM-védett zenéket akár még CD-re is lehet írni, vagy hordozható zenelejátszóra lehet másolni – persze előre meghatározott számú alkalommal. A letöltőoldal állítása szerint ez tipikusan háromszor tehető meg egy dallal.

A szolgáltatást a Tesco nagy-britanniai telekommunikációs partnere, a Cable & Wireless tartja fenn, de a német 24/7 Musicshop nevű szolgáltató látja el tartalommal.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés