Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az IBM bevezeti a közvetlen finanszírozást Közép-Európában

Dotkom

Az IBM bevezeti a közvetlen finanszírozást Közép-Európában

A cseh, magyar és lengyel megrendelők mostantól az IBM Global Financingtől lízingelhetik informatikai berendezéseiket.

Az IBM bejelentette, hogy kibővíti lízingtevékenységét a Cseh Köztársaságban, Magyarországon és Lengyelországban. Ennek keretében ezekben az országokban is elérhetővé teszi közvetlen finanszírozási szolgáltatásait.

Az IBM Global Financing, amely a világ legjelentősebb pénzügyi szolgáltatója az informatika területén, e feltörekvő piacok iránti elkötelezettségének jegyében bővítette lízingszolgáltatásait és olyan új konstrukciókkal egészítette ki pénzügyi portfolióját, amelyek mostantól közvetlenül is elérhetők az ügyfelek számára az IBM helyi finanszírozási szakértőin keresztül.

Az IBM már több, jelentős finanszírozási szerződést kötött a térségben. Az elmúlt hónapban született meg például az IBM Global Financing lengyelországi szervezete és a lengyel informatikai piac legjelentősebb szereplője, a Prokom Software SA közötti 2 millió euró értékű szerződés.

Az IBM Global Financing rugalmas lízingajánlatokkal és testre szabott, egyéni megoldásokkal szolgál azoknak az ügyfeleknek, akiknek korlátozott a költségvetése vagy egyszerűen csak szeretnék elosztani az új technológia bekerülési költségét a projekt teljes élettartamára. Sőt, az IBM lényegesen kedvezőbb tarifákat alkalmaz akkor, ha az ügyfél a lízingfutamidő végén visszaszolgáltatja a berendezést. Az ilyen típusú maradványérték-lízing konstrukciókat az IBM újrafelhasználási és felújítási programjai teszik lehetővé, melyeknek köszönhetően az elhasználódott technológia értéke sem vész el. Az IBM Global Financing az IBM és más gyártók hardvereire, szoftvereire és szolgáltatásaira egyaránt kínál finanszírozást.

A szervezet az IBM üzleti partnereit egész sor működőtőke-konstrukcióval támogatja és számos lízing illetve finanszírozási megoldást kínál az ő ügyfeleiknek is.

Az IBM Global Financing tanúsítvánnyal ellátott, használt termékeket is kínál az Üzleti Partnereken keresztül. Ez az alacsony költségigényű megoldás igen előnyös lehet olyan vásárlóknak, akik ragaszkodnak az IBM-minőséghez, de alacsonyabb áron szeretnének hozzájutni.

Az IBM közép-európai finanszírozási megoldásairól a vállalat ügyfélreferensei és egyes üzleti partnerei adnak részletesebb felvilágosítást.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés