Connect with us

Az IBM bevezeti a közvetlen finanszírozást Közép-Európában

Dotkom

Az IBM bevezeti a közvetlen finanszírozást Közép-Európában

A cseh, magyar és lengyel megrendelők mostantól az IBM Global Financingtől lízingelhetik informatikai berendezéseiket.

Az IBM bejelentette, hogy kibővíti lízingtevékenységét a Cseh Köztársaságban, Magyarországon és Lengyelországban. Ennek keretében ezekben az országokban is elérhetővé teszi közvetlen finanszírozási szolgáltatásait.

Az IBM Global Financing, amely a világ legjelentősebb pénzügyi szolgáltatója az informatika területén, e feltörekvő piacok iránti elkötelezettségének jegyében bővítette lízingszolgáltatásait és olyan új konstrukciókkal egészítette ki pénzügyi portfolióját, amelyek mostantól közvetlenül is elérhetők az ügyfelek számára az IBM helyi finanszírozási szakértőin keresztül.

Az IBM már több, jelentős finanszírozási szerződést kötött a térségben. Az elmúlt hónapban született meg például az IBM Global Financing lengyelországi szervezete és a lengyel informatikai piac legjelentősebb szereplője, a Prokom Software SA közötti 2 millió euró értékű szerződés.

Az IBM Global Financing rugalmas lízingajánlatokkal és testre szabott, egyéni megoldásokkal szolgál azoknak az ügyfeleknek, akiknek korlátozott a költségvetése vagy egyszerűen csak szeretnék elosztani az új technológia bekerülési költségét a projekt teljes élettartamára. Sőt, az IBM lényegesen kedvezőbb tarifákat alkalmaz akkor, ha az ügyfél a lízingfutamidő végén visszaszolgáltatja a berendezést. Az ilyen típusú maradványérték-lízing konstrukciókat az IBM újrafelhasználási és felújítási programjai teszik lehetővé, melyeknek köszönhetően az elhasználódott technológia értéke sem vész el. Az IBM Global Financing az IBM és más gyártók hardvereire, szoftvereire és szolgáltatásaira egyaránt kínál finanszírozást.

A szervezet az IBM üzleti partnereit egész sor működőtőke-konstrukcióval támogatja és számos lízing illetve finanszírozási megoldást kínál az ő ügyfeleiknek is.

Az IBM Global Financing tanúsítvánnyal ellátott, használt termékeket is kínál az Üzleti Partnereken keresztül. Ez az alacsony költségigényű megoldás igen előnyös lehet olyan vásárlóknak, akik ragaszkodnak az IBM-minőséghez, de alacsonyabb áron szeretnének hozzájutni.

Az IBM közép-európai finanszírozási megoldásairól a vállalat ügyfélreferensei és egyes üzleti partnerei adnak részletesebb felvilágosítást.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom