Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az eTel az első a leggyorsabban fejlődő technológiai vállalatok 50-es listáján

Dotkom

Az eTel az első a leggyorsabban fejlődő technológiai vállalatok 50-es listáján

Az eTel 1999-es, írországi megalapítása óta másodszor került a lista élére, negyedszer ért el helyezést.

Az eTel Csoport, Közép-Európa alternatív vállalati telekommunikációs szolgáltatója bejelentette, hogy a Deloitte az első helyre rangsorolta a leggyorsabban fejlődő technológiai vállalatok 50-es listáján (Deloitte Fast 50). Az eTel 1999-es, írországi megalapítása óta másodszor került a lista élére, negyedszer ért el helyezést.

Az évente megrendezésre kerülő eseményen Észak Írország és az Ír Köztársaság leggyorsabban fejlődő technológiai vállalatait választják meg, illetve rangsorolják teljesítményüket. A Közép-Európában, így Magyarországon is vállalati telekommunikációs szolgáltatást nyújtó eTel Csoport elképesztő mértékű, 2.652%-os összesített jövedelemgyarapodást ért el az elmúlt 5 év során. Ezt a fejlődési dinamikát ismerte el a Deloitte azzal, hogy a leggyorsabban növekvő technológiai vállalatnak választotta az eTel-t. Az eredmények alapján a vállalat Ausztriában, Csehországban, Magyarországon, Lengyelországban és Szlovákiában létrehozott kiterjedt hálózatával Közép-Európa vezető alternatív vállalati telekommunikációs szolgáltatója.

Sean Melly, az eTel Csoport alapítója, egyben vezérigazgatója a díj átvételekor elmondta: „Az eTel Csoport folyamatos dinamikus növekedése nem az új piacokon történő terjeszkedésnek, hanem inkább az újabb akvizícióknak köszönhető. Ugyan nagy a csábítás, hogy terjeszkedjünk más országokban is, de nem fogjuk ezt tenni. A következő öt évben a növekedésünk a további akvizíciókból, a vállalatcsoport konszolidációjából és meglévő ügyfeleink teljes körű kiszolgálásából származó összetett előnyökből fog származni.”

Az eTel Csoport most elért eredménye különösen figyelemre méltó, mert azt a telekom vállalatok számára igen komoly erőpróbát jelentő piaci környezetben sikerült kivívnia, amelyben a számos versenytárs számára a fennmaradás is igazi kihívást jelent.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés