Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Kerio (Firewall) már Magyarországon is!

Dotkom

A Kerio (Firewall) már Magyarországon is!

Disztribútori megállapodást kötött a Kerio Technologies és a Sicontact Kft.

A Sicontact meglévő portfolióját (Eset NOD32 Antivirus System, Lavalys Everest) kibővítve megkezdte a kaliforniai Kerio Technologies termékeinek magyarországi disztribúcióját (www.kerio.co.hu). A disztribúción túl a Kerio termékekkel kapcsolatos technikai segítségnyújtás- és marketing feladatokat is a Sicontact Kft. látja el hazánkban.

A 2001-ben alapított Kerio Technologies hálózati és otthoni környezetben használható tűzfalakat, illetve a biztonságos csoportmunkát elősegítő, kis- és középvállalatoknak készülő levelezőrendszereket fejleszt. A Kerio a magyar felhasználók számára elsősorban a személyi tűzfal, a Kerio Personal Firewall révén lehet ismert; ez a szoftver azon kevés Windows alapú (otthoni felhasználásra ingyenes) személyi tűzfalak egyike, mely magyar nyelvű kezelőfelülettel is rendelkezik.

A Kerio termékek nagy hangsúlyt fektetnek a biztonságos működésre és megbízhatóságra. A WinRoute Firewall kivételes megbízhatóságát az elismert ICSA Labs garantálja, a MailServer könnyű kezelhetőségével és sokszínű szolgáltatásaival egy igazi Exchange alternatívát kínál. A biztonságos működésért mindkét termékbe egyformán könnyen integrálhatók különböző antivírus motorok.

A Kerio Technologies 1 héten belül letölthetővé teszi azt a MailServer változatot, melynek webes felülete (WebAccess) szintén magyar nyelvű lesz.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés