Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Choice Hotels International az Epicort választotta szerződéses szállítójának

Dotkom

A Choice Hotels International az Epicort választotta szerződéses szállítójának

Az Epicor a Choice Hotels létesítményeinek igényeihez szabott, megfizethető szoftvermegoldást kínál a szállodalánc egységei számára világszerte.

Az Epicor Software Corporation a középvállalati integrált szoftvermegoldások szolgáltatója és a Choice Hotels International szállítói megállapodást kötött, amely szerint az Epicor vendéglátó- és szórakoztatóipari (Epicor for Hospitality and Entertainment) ajánlatának részeként kínálja majd Scala Hospitality megoldását a Choice Hotels International közel 5 ezer potenciális létesítményüzemeltető partnerének.

Az Epicor Scala Hospitality megoldása egy teljes, a Microsoft Windows Small Business Server 2003 platformjára fejlesztett, vendéglátó szervezetek számára készült vállalati alkalmazáskészlet. A megoldást a Choice lánchoz tartozó következő létesítményeknek kínálják majd világszerte: Comfort Inn, Comfort Suites, Quality, Sleep Inn, Clarion, MainStay Suites, Econo Lodge és Rodeway Inn.

A kifejezetten a Choice Hotels partnerei által üzemeltetett létesítményekhez hasonló szállodák számára készült megoldást arra optimalizálták, hogy segítségével a létesítmény vezetői naponta friss vezetői információkhoz juthassanak, ami garantáltan alacsonyabb működési költségeket eredményez. Mivel az Epicor a Choice Hotels beszerzési rendszerének egyik szerződéses szállítója, a Choice hotelek üzemeltetői a megoldást a ChoiceBuys.com webhelyen keresztül is megvásárolhatják.

Az Epicor Scala Hospitality megoldását a világ több mint hatvan országában használják szállodai létesítményekben. A Choice Hotels céggel fenntartott folyamatos kapcsolat, illetve az üzemeltetői közösség igényeinek kiszolgálása teszi lehetővé, hogy az Epicor megbízható megoldást kínáljon a beszerzési folyamatok létesítményszintű támogatásához és javításához.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés