Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új árképzési modell az IBM eServer i5 550 szerverekre is

Dotkom

Új árképzési modell az IBM eServer i5 550 szerverekre is

IBM eServer i5 550 kimagasló érték, rendkívüli rugalmasság.

Az IBM a középkategóriás szerverekre alkalmazott rugalmas, on demand árkategóriát egy olcsóbb, négyutas szerverre, az IBM eServer i5 550-re is kiterjesztette. Ezzel a bejelentéssel az IBM által az eServer i5 520 és 570 rendszerekre a közelmúltban bevezetett on demand árstruktúra további elemmel bővült. Az új árképzési modell kivételes rugalmasságot biztosít az IBM ügyfelei számára a szükséges feldolgozó kapacitás megvásárlásához, így informatikai beruházásaik során még szorosabban követhetik a valós igényeket.

Az eServer i5 550 különösen az olyan középméretű vállalatok számára nyújt kimagasló értéket, melyeknek alkalmazásai különböző operációs rendszereken futnak. Az eServer i5 rendkívüli rugalmasságot biztosít az operációs rendszerek terén: egyszerre futtatható rajta az i5/OS, az AIX 5L, a Linux és a Windows (utóbbi az Integrated xSeries Adapteren, illetve az Integrated xSeries Serveren keresztül.) Az ügyfeleknek – a cég és az alkalmazások igényeinek növekedésével – az operációs rendszerek oldaláról mind kevesebb megszorítással kell számolniuk a megfelelő alkalmazás kiválasztásakor. A négyutas eServer i5 550 megvásárlása esetén például az egyik processzort az i5/OS, a másik három processzort pedig az AIX 5L illetve a Linux alkalmazások futtatására használhatják. A rendszer kialakítása olyan, hogy a Capacity on Demand funkció segítségével további processzorok és memória-kapacitás üzembe állítására is lehetőség van.

Domino Edition és Solution Edition a legrangosabb független szoftvergyártók (ISV-k) alkalmazásaival
Az 550-es Solution Edition modelljével ügyfeleink sokéves tapasztalatokra épített, jól bevált, testre szabott üzleti megoldásokhoz jutnak hozzá. A Solution Edition kifejezetten a komplex és változó IT-infrastruktúra kezelésére alkalmas. A legkiválóbb ISV-k szoftvereivel kombinálva olyan megoldásokat kínál, amelyekben az 550-es modell hatékonysága és a jól bevált üzleti alkalmazások ereje összeadódik. Kedvező árú opciók is rendelkezésre állnak Microsoft Exchange szerverről való migrációhoz, illetve Domino konszolidációhoz a Domino Edition segítségével.

Az IBM Virtualization Engine System Services szolgáltatásai már az IBM eServer i5 szerverein is elérhetők
Az eServer i5 az IBM első szervere, amely IBM Virtualization Engine támogatással működik. Ezzel a bejelentéssel megkezdődik az IBM Virtualization Engine System Services szolgáltatásainak, köztük az IBM Director Multiplatformnak és az IBM Enterprise Workload Managernek a forgalmazása.

Integrált xSeries megoldások már az IBM eServer i5 szerverein is
Az IBM az eServer i5 szerverekre is kiterjesztette integrált xSeries megoldásait, így már az Intel-alapú Integrated xSeries Serveren is támogatott a Linux. Az új Integrated xSeries Adapterrel az olcsóbb xSeries szervereknél is lehetővé válik integrációs opciók beépítése. Ezekkel az opciókkal az ügyfelek ugyanabban a rendszerben és adattároló komplexumban integrálhatják és felügyelhetik az Intel-alapú Linux infrastruktúra szervereit, mint a POWER5 mikroprocesszorokon futó, skálázható üzleti alkalmazásaikat.

Új alkalmazások, egyszerűbb infrastruktúra
A POWER5 mikroprocesszorokkal és az IBM Virtualization Engine technológiával működő eServer i5 az iSeries szervercsalád következő generációjának képviselője. A Micro-Partitioning funkció és a több operációs rendszer – köztük az IBM i5/OS, a Linux, az AIX 5L és a Windows (IXA-n vagy IXS-en keresztüli) – támogatásának képessége újabb alkalmazások telepítéséhez és IT-infrastruktúrájuk egyszerűsítéséhez segíti hozzá az ügyfeleket.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés