Connect with us

Satyam Computers budapesti irodájának megnyitása

Dotkom

Satyam Computers budapesti irodájának megnyitása

A Satyam Computers 45 országban 18 ezer főt foglalkoztató vállalata nem csak India, de a világ leggyorsabban fejlődő vállalata is.

Kovács Kálmán ünnepélyes köszöntőjével nyitotta meg 2004. november 2-án India egyik vezető információtechnológiai vállalata, a Satyam Computer Service Ltd. budapesti irodáját.

A fejlesztőközpont 80 fővel az Infoparkban indítja el képviseletét. A Satyam Computers 45 országban 18 ezer főt foglalkoztató vállalata nem csak India, de a világ leggyorsabban fejlődő vállalata is. A Satyam sikerességét bizonyítja, hogy ügyfelei között a Fortune magazin 500-as listájáról több mint 100 megtalálható (például: Microsoft, General Electronic, Ford).

Az IHM nemzetközi tevékenységének kulcseleme Magyarország regionális tudásközpont „hub” szerepének erősítése. Ebbe a folyamatba illeszkedik az ilyen nagy hozzáadott értéket képviselő iparágak meghatározó világcégeinek magyarországi megtelepedése, iroda nyitása és regionális együttműködéseiknek magyarországi alapokon történő továbbépítése.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom