Connect with us

technokrata

Egyedülálló minősítés az ADM-nek

Dotkom

Egyedülálló minősítés az ADM-nek

Az ADM Informatikai Kft. az Üzlet&Siker Minősített Vállalkozása.

Ünnepi gálaest keretében a Corinthia Grand Hotel Royal báltermében vehette át november 5-én Csendes Balázs, az elektronikus dokumentumkezelési piac vezető magyarországi szereplője, az ADM Informatikai Kft. ügyvezetője az Üzlet&Siker Minősített Vállalkozása elismerő címet. A kis- és középvállalkozások számára odaítélhető minősítés fontos objektív elismerése a cég elmúlt években folytatott kiváló üzleti stratégiájának és elért piaci eredményeinek.

Az Üzlet&Siker Minősített Vállalkozása pályázat a maga nemében egyedülálló, hiszen kifejezetten kis- és középvállalkozások számára létrehozott minősítés, amely objektív kritériumok alapján méri e vállalkozások teljesítményét, fejlődését, stratégiájának helyességét. Az ADM Informatikai Kft. idén első ízben pályázott az elismerő címre, melyet rögtön el is nyert.

Az ADM Informatikai Kft. az elmúlt évek során jelentős fejlődésen ment keresztül, ami nem csupán a gazdasági mutatókban és a társaság létszámának számottevő növekedésében mutatkozott meg, hanem a szoftverpiacon betöltött egyre erősödő pozíciójában is. Az elmúlt csaknem két év alatt, az ORCHI Digitális Iroda, a hazai szoftverek közül egyedülálló rugalmasságával és integrálhatóságával, öt óriásvállalat (BorsodChem Rt, Délmagyarországi Áramszolgáltató Rt., Fővárosi Gázművek Rt., Fővárosi Vízművek Rt., MOL Magyar Olaj- és Gázipari Rt.), bizalmát nyerte el. A cég 2002-ben felkerült a közép-európai Deloitte Technology Fast 50 listára. Az Üzlet&Siker Minősített Vállalkozása cím egy újabb elismerése a cég erőfeszítéseinek.

A díj jelentőségéről Csendes Balázs ügyvezető elmondta, hogy a jövőben a vállalat szeretné megtartani, sőt fokozni az utóbbi néhány évben mutatott növekedési ütemét, amihez azonban nem csupán az új megrendelők számát kell növelni, hanem a már meglévő partnerek elégedettségét, és a közvélemény elismerését is ki kell vívni.

„Az Üzlet és Siker minősítése ezért cégünk számára egy remek megmérettetésnek mutatkozik, hiszen a teljesen kívülálló elbírálók által, objektív kritériumok alapján született győzelem az egyik legnagyobb megtiszteltetést jelenti minden vállalat számára.” – tette hozzá az ügyvezető.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák