Connect with us

technokrata

Virus Bulletin 100% Award a Virusbusternek

Dotkom

Virus Bulletin 100% Award a Virusbusternek

A Virusbuster egymást követően nyolcadik alkalommal szerezte meg a Virus Bulletin 100% Awardot.

A Virus Bulletin független angol szaklap novemberi tesztjén, melyet Windows Server 2003 platformon végeztek, a Virusbuster for Windows Servers megszerezte a Virus Bulletin 100% Awardot, mivel 100%-os vírusfelismerési arányt ért el. A termék a Virusbuster platform független víruskereső motorját használja, mely az összes Virusbuster termékben megtalálható. A szoftver egymást követően már a nyolcadik alkalommal szerezte meg a minősítést.

A VirusBuster for Windows Servers valóban rugalmas, testre szabott védelmet nyújt a Windows szerverek számára. A megoldás kiemelkedő teljesítménnyel, intelligens karanténnal és automatikus frissítéssel könnyíti meg a felhasználók munkáját, valamint lehetőséget biztosít különálló védelmi területek kialakítására a szerveren. A kiterjesztett állományvédelem, a napi vírusadatbázis frissítések, valamint a jó felismerési képességekkel rendelkező víruskereső motor garanciát nyújtanak a hatékony védelemre.

Virus Bulletin 100% Award
A Virus Bulletin 100% Awardot azok a vírusvédelmi termékek kapják meg, melyek felismerik az összes vadon terjedő vírus, és nem okoznak vakriasztást tiszta file-okon történő kereséskor. A Virus Bulletin tesztjei a biztonságtechnikai iparágon belül igen nagy elismerésnek örvendenek. A tesztek elsősorban a felismerési arányra és a keresési sebességre koncentrálnak.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

Dotkom