Connect with us

Samsung Olimpiai Golfnap

Dotkom

Samsung Olimpiai Golfnap

A Magyar Golf Szövetség a golfsport népszerűsítése céljából, a Samsung Electronics Magyar Rt.-vel karöltve Olimpiai Golfnapot rendezett október 24-én Máriavölgyben, a Pannónia Golf Country Clubban.

A Samsung szerint a mobiltelefonjaikat kedvelők az egyedi, kiváló minőségű, dinamikusan fejlődő termékeket és szolgáltatásokat keresik életminőségük javítása érdekében. Ezért is támogatja a vállalat telekommunikációs üzletága a világ egyik legdinamikusabban fejlődő sportját, a golfot. A Samsung termékeivel nemcsak a munkahelyen és otthon kíván vásárlói rendelkezésére állni, hanem a kikapcsolódás és pihenés helyszínére is elkíséri partnereit. A vállalat elkötelezett sporttámogató, hiszen az olimpiai játékokon túl számos hazai sportrendezvény kezdeményezőjeként és támogatójaként vált ismertté az elmúlt években.

A Magyar Golf Szövetség a golfsport népszerűsítése céljából, a Samsung Electronics Magyar Rt.-vel karöltve Olimpiai Golfnapot rendezett október 24-én Máriavölgyben, a Pannónia Golf Country Clubban. A cél érdekében a szövetség vezetése az eseményre többek között magyar olimpikonokat is meghívott, hogy ők is kipróbálhassák a világszerte egyre szélesebb tömegeket meghódító sportot. A golfnap alkalmával a magyar sportélet olyan nagy alakjai üthettek labdába, mint Fodor Rajmund, Güttler Károly, Horváth Gábor, Foltán László vagy dr. Molnár Tamás. Olimpikonjaink egy rövid golflecke után, amelyet a világhírű golfjátékos, Brett Williams tartott, olimpikonjaink a számukra új sportágban is derekasan helytálltak.

A magyar olimpikonok amatőr versenyének helyezettjei: Horváth Gábor, dr. Molnár Tamás, Foltán László. A golf magyarországi élmezőnye négy számból álló ügyességi versenyre kapott meghívást, melyek nyertesei: Sárközi Richárd, Hahn Árpád, Wilheim István. A helyezetteket a Samsung csúcsminőségű mobiltelefonokkal díjazta.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom