Connect with us

technokrata

MFG/PRO vállalatirányítási rendszer a papíriparban

Dotkom

MFG/PRO vállalatirányítási rendszer a papíriparban

A KFKI ISYS MFG/PRO vállalatirányítási rendszert vezet be a Fűzfői Papíripari Rt.-hez.

A KFKI Csoporthoz tartozó KFKI ISYS Informatikai Kft. – a vállalatirányítási rendszerek piacának egyik vezető szállítója – bejelentette, hogy 2004 őszén szerződést kötött a hazai papírgyártás és -feldolgozás egyik jelentős szereplőjével a Fűzfői Papíripari Rt.-vel MFG/PRO vállalatirányítási rendszer bevezetéséről.

A fűzfői papíripari vállalat szándéka az volt, hogy olyan vállalatirányítási rendszert válasszon, amely magas szinten támogatja és optimalizálja termelési folyamatát. A fél éves kiválasztási folyamat során világossá vált, hogy a gyártásközpontú MFG/PRO rendszer kiválóan alkalmas a papíripar speciális igényeinek kielégítésére. Fontos szempont volt a KFKI ISYS szakértőinek tapasztalata és kompetenciája.

A rendszer támogatja az egyedi és a műhelyrendszerű gyártást, a folyamatos és sorozatgyártást, valamint a projektszerű gyártást is. A folyamatosan változó struktúrájú disztribúciós tevékenységet folytató vállalatok számára, amely a papírgyártásra is jellemző, hatékony támogatást nyújt a vevői igények gyors, rugalmas kielégítésében, az összetett áru-terítési feladatok megszervezésében és elszámolásában.

Az MFG/PRO vállalatirányítási rendszer bevezetése várhatóan 2005. május elejéig fog tartani. A bevezetés a rendszer minden moduljára, funkciójára kiterjed.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák