Connect with us

technokrata

Letölthető a legújabb, magyar nyelvű Winrar

Dotkom

Letölthető a legújabb, magyar nyelvű Winrar

Ismét felfrissült a közkedvelt Windows-os tömörítőprogram, melyből a magyar nyelvű változat is letölthető.

A 10 GB-os archívumokat is kezelni képes szoftver ismét megújult, ezúttal már a 3.41-es (magyar nyelvű) változatot töltheti le a felhasználó. A shareware program egyetlen hátránya, hogy mindössze 40 napig használható korlátlanul.

A program a RAR formátumon kívül támogatja a ZIP-et is, amit maximum 4 GB-os méretig tud kezelni. Kicsomagolás szintjén támogatja az ARJ, CAB, LZH, ACE, TAR, GZ, UUE, BZ2, JAR, ISO archívumokat. Egy úgynevezett SFX modullal önkicsomagoló archívumokat készíthetünk, melyekhez akár telepítési (kicsomagolási) útmutatót is csatolhatunk. 128 bites titkosítással védhetők a tömörített állományok a feltörés ellen.

Az új verzió a tömörített file-on belül levő állományok módosításainak kezelésében (az új file-oknak az archívumhoz való hozzáadásánál a korábbi változatokban fennállt alacsony tömörítési szint javításában) változott, illetve kiiktatták azt a hibát is, ami miatt összeomolhatott a szoftver, ha a felhasználó egy sérült ZIP-állományt próbált megjavítani. Ezenfelül a Unicoda kezelése is felhasználóbarátabbá vált (parancssori futtatásban speciális parancsokkal kiiktathatók az értelmezhetetlen Unicode karakterek a file-névből).Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin