Connect with us

technokrata

Bővítette kelet-európai régióját a MasterCard Europe

Dotkom

Bővítette kelet-európai régióját a MasterCard Europe

A MasterCard Europe új regionális szervezete.

A MasterCard Europe kártyatársaság új stratégiát dolgozott ki kelet-európai régiójának működtetésére. Szervezeti változtatások révén 11 országgal bővült a MasterCard Europe e régiója, melynek élére új területi vezetőt nevezett ki.

Az immár 18 országot csoportosító térség az európai piac negyedét foglalja magában, amely növekedési ütemét tekintve a leggyorsabb Európában. Közép-Kelet-Európa jelenleg 4 millió MasterCard és 32 millió Maestro kártyabirtokost számlál. Az új régió igazgatási feladatait Bella Stavchansky látja el, aki már 12 éve a MasterCard Europe kártyatársaság irányadó szakembere. Az új igazgató számos vezetői pozícióban bizonyított már eredményesen, többek között nagy szerepet játszott a Europay és a MasterCard International sikeres egyesülésében.

Az új igazgató vezetette csoport a készpénz mindenhatósága ellen kíván fellépni. Bella Stavchansky szerint a MasterCard az egyetlen olyan kártyatársaság Közép-Kelet-Európában amely infrastruktúrát és hatékony megoldásokat kínál az üzleti szféra szereplőinek is, a családi vállalkozásoktól a legnagyobb multinacionális vállalatokig.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák