Connect with us

technokrata

Felhasználóbarát védelem Linux/Unix szerverekre

Dotkom

Felhasználóbarát védelem Linux/Unix szerverekre

A Kaspersky Labs bemutatta a Kaspersky Anti-Virus 5.0 for Sendmail with Milter API kereskedelmi változatát, mely a Linux/Unix szerverek levélforgalmának védelmét látja el.

A Kaspersky Anti-Virus for Sendmail with Milter API együttműködik a Sendmail programmal, és a Sendmail Content Management (Milter) API-ját is támogatja. Ez a felület külső alkalmazások számára biztosít hozzáférést a Sendmail által feldolgozott levelekhez, és lehetővé teszi az üzenetek tartalmának és metaadatainak további feldolgozását és módosítását. A szoftver a vírusfertőzések lehetséges forrásainak teljes körű ellenőrzéshez a teljes bejövő és kimenő levélforgalmat elemzi. Gyorsan és hatékonyan ártalmatlanítja a vírusokat, megakadályozva azok továbbterjedését a rendszerben.

A termék fejlesztésekor nagy hangsúlyt fektettek a felhasználóbarát kialakításra. A program előre definiált vírusvédelmi beállításokat kínál, a rendszergazda által választott konfigurációtól függően a teljes üzenet vagy annak egyes részei — fejléc, szövegtörzs vagy mellékletek — is ellenőrizhetők. Különleges biztonságot nyújt a levélforgalom további szűrése név, MIME típus (csatolt file-ok) és a dekódolt melléklet mérete alapján.

A Kaspersky Anti-Virus for Sendmail with Milter API nem csak védi az elektronikus kommunikációt, hanem annak integritását is biztosítja. Minden levélről másolat készül olyan műveletek előtt, amelyek az elküldött e-mail elutasítják, blokkolják vagy módosítják. Így az eredeti levél bármikor visszaállítható.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp