Connect with us

Hirdetés

technokrata

Felhasználóbarát védelem Linux/Unix szerverekre

Dotkom

Felhasználóbarát védelem Linux/Unix szerverekre

A Kaspersky Labs bemutatta a Kaspersky Anti-Virus 5.0 for Sendmail with Milter API kereskedelmi változatát, mely a Linux/Unix szerverek levélforgalmának védelmét látja el.

A Kaspersky Anti-Virus for Sendmail with Milter API együttműködik a Sendmail programmal, és a Sendmail Content Management (Milter) API-ját is támogatja. Ez a felület külső alkalmazások számára biztosít hozzáférést a Sendmail által feldolgozott levelekhez, és lehetővé teszi az üzenetek tartalmának és metaadatainak további feldolgozását és módosítását. A szoftver a vírusfertőzések lehetséges forrásainak teljes körű ellenőrzéshez a teljes bejövő és kimenő levélforgalmat elemzi. Gyorsan és hatékonyan ártalmatlanítja a vírusokat, megakadályozva azok továbbterjedését a rendszerben.

A termék fejlesztésekor nagy hangsúlyt fektettek a felhasználóbarát kialakításra. A program előre definiált vírusvédelmi beállításokat kínál, a rendszergazda által választott konfigurációtól függően a teljes üzenet vagy annak egyes részei — fejléc, szövegtörzs vagy mellékletek — is ellenőrizhetők. Különleges biztonságot nyújt a levélforgalom további szűrése név, MIME típus (csatolt file-ok) és a dekódolt melléklet mérete alapján.

A Kaspersky Anti-Virus for Sendmail with Milter API nem csak védi az elektronikus kommunikációt, hanem annak integritását is biztosítja. Minden levélről másolat készül olyan műveletek előtt, amelyek az elküldött e-mail elutasítják, blokkolják vagy módosítják. Így az eredeti levél bármikor visszaállítható.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés