Connect with us

MIMEsweeper: a kimenő bizalmas információkat is szűri

Dotkom

MIMEsweeper: a kimenő bizalmas információkat is szűri

A Clearswift MIMEsweeper for SMTP 5.0 olyan megoldásokat tartalmaz, melyek segítségével elhárítható az összes tartalombiztonsági fenyegetés – így véd a spam, a vírusok, a férgek, a trójai alkalmazások és a túlterheléses támadások ellen is.

A MIMEsweeper for SMTP professzionális tartalombiztonsági motorja 33%-kal több file-típust képes elemezni, mint korábban – tömörített adatokat, képeket, multimédiás file-okat, parancsállományokat és biztonságos üzeneteket is, mint például a Microsoft IRM formátumú levelek –, ezzel lehetővé válik a rugalmasabb és diszkrétebb házirendkezelés. A Clearswift képes a tartalom kibontására és elemzésére, így kivédi a file-típust elrejtő támadásokat (például a tömörítést vagy átnevezést), és sokkal biztosabb védelmet nyújt az új vírusokkal és a HTML biztonsági rések kihasználásával szemben. További újítás, hogy a program lehetővé teszi a beérkező és kimenő levekben található file-ok tömörítését, ezzel sávszélességet és tárhelyet takarít meg a legnagyobb vállalatoknak.

A termék magja egy új üzenettovábbító rendszerrel bővült, így robusztus és skálázható platformot biztosít, miközben csökkenti a fenntartási költségeket. Ez az új rendszer az SMTP átjárókat egyetlen webalapú kezelőfelületben egyesíti, ezzel leegyszerűsítve az e-mailek napi adminisztrációját és elkülönítését. Több rendszergazda számára is megbízható kezelést biztosít egyetlen helyen.

Az 5.0 verzió lehetővé teszi továbbá a „szerep alapú“ megközelítést is, azaz az irodai munka részévé teszi az e-mailek kezelését. Ennek a funkciónak köszönhetően az informatikai részleg helyett akár az emberi erőforrásokat kezelő részleg is megszabhatja a vállalati e-mail házirendeket. A termékek további újítása, hogy automatikus rendszerfrissítéseket biztosít az „azonnali“ fenyegetések kivédéséhez. A rendszer automatikus ThreatLab riasztásai — kifejezések, parancsfájl-tartalmak és file-okra vonatkozó ellenőrzőösszegek — emberi beavatkozás nélkül frissítik a szoftvereket, így gyorsabb védelmet biztosítanak a felbukkanó fenyegetések ellen, illetve csökkentik a frissítés idejét és költségeit.

A MIMEsweeper for SMTP 5.0 többszintű levélszemét-szűrő funkciót is tartalmaz, ami három professzionális technológiát kombinálva hozza létre „tudásmotorját“. Egyedi szolgáltatás, hogy a vállalatok spamszűrő profilokat alkothatnak, melyek a cég és az ott dolgozó munkatársak egyéni igényeihez idomulnak. A legújabb levélszemét profiloknak megfelelő beérkező e-mailek azonnal aktiválják a spamszűrő házirendet, így lehetőség van a kéretlen levelek azonnali, hatékony szűrésére.

A MIMEsweeper hatékony képelemző kiegészítést is tartalmaz, amely azonosítja, és kiszűri az e-mail üzenetekből a pornográf vagy más okból nem megfelelő beágyazott vagy csatolt képi tartalmat. A vállalatok saját képeiket is hozzáadhatják az adatbázishoz, ezzel biztosítva, hogy bizalmas tartalmat megjelenítő képeket – például tervrajzokat vagy terveket – tartalmazó e-maileket, automatikusan kiszűrjön a rendszer.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom