Connect with us

technokrata

A világ első mobilhálózati anti-vírus szolgáltatása

Dotkom

A világ első mobilhálózati anti-vírus szolgáltatása

Az F-Secure valósidejű védelmet és automatikus vírusvédelmi frissítéseket kínál, amelyek SMS frissítésekre és HTTPS kapcsolatra épülnek.

Az F-Secure és az Elisa finn telekommunikációs cég megállapodása szerint az Elisa a világ mobilszolgáltatói közül elsőként kínál (kereskedelmi) vezeték nélküli vírusvédelmi szolgáltatásokat. Az Elisa intelligens telefon felhasználói a vírusvédelmi klienst vezeték nélküli kapcsolaton keresztül, közvetlenül a telefonkészülékükre tölthetik le. Az egy hónapos tesztidőszakban ingyenesen próbálhatják ki a vírusvédelmet, a tesztidőszak végeztével pedig megvásárolhatják a további szolgáltatást. A szolgáltatás ellenértékét az előfizető a telefonszámlán keresztül egyenlíti ki.

Az F-Secure Mobile Anti-Virus az egyik legátfogóbb megoldás az intelligens telefonok kártékony tartalom elleni védelméhez. A megoldás valósidejű védelmet és automatikus vírusvédelmi frissítéseket kínál, amelyek a szabadalmaztatott SMS frissítési mechanizmusra és HTTPS kapcsolatra épülnek.

„A biztonság kulcsfontosságú az Elisa számára, és emellett az iparág vezető szereplői kívánunk lenni a fejlett szolgáltatások nyújtásában. Egy automatikus vírusvédelmi megoldással a lehető leggyorsabb védelmet biztosíthatjuk ügyfeleink eszközeihez az új, kártékony tartalmak megjelenésekor.” – mondta Veli-Matti Mattila, az Elisa elnök-vezérigazgatója.

„Az intelligens telefonok felhasználóinak nyújtott biztonsági szolgáltatások területén ideális partnerek a mobil szolgáltatók. Örülünk, hogy az Elisa osztja nézeteinket, és készen áll arra, hogy kiterjessze biztonsági együttműködésünket a mobil szolgáltatásokra is. Meggyőződésünk, hogy az Elisával megvalósuló együttműködésben továbbfejleszthetjük a mobil biztonsági szolgáltatásokat, és a fejlesztéseknek köszönhetően a jövőben a legbiztonságosabb mobil környezetet kínálhatjuk, például az Elisa ügyfeleinek is.” – mondta Risto Siilasmaa, az F-Secure Corporation elnök-vezérigazgatója.

Az F-Secure Mobile Anti-Virus szolgáltatás október 28-tól elérhető az Elisa felhasználók számára az Elisa WAP szolgáltatáson keresztül. Kezdetben a szolgáltatást a Nokia 3650, 3660, N-Gage, 6600, 7610 és 6670 intelligens telefonok felhasználói vehetik igénybe. A későbbiekben a szolgáltatás támogatni fog más intelligens telefonokat, valamint új elosztási és számlázási modelleket is.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

fitnesz-kiegeszitők

Kütyük

Fitnesz-kiegészítők és az edzésmonitorozás

2019. november 19. kedd
ThinQ
MIO

Kütyük

Brutális Black Friday akciók a MIO-tól

2019. november 15. péntek
montblanc

Kütyük

Mindössze 16 darab készült ebből a zsebórából

2019. november 15. péntek
ETERNUS

Kütyük

Megjelent a új generációs ETERNUS tároló család

2019. november 13. szerda

Dotkom