Connect with us

Hirdetés

technokrata

Trend Micro Network VirusWall 300: megoldás az ATM-ek vírusvédelmére

Dotkom

Trend Micro Network VirusWall 300: megoldás az ATM-ek vírusvédelmére

Egy új termék a készpénz-automaták és pénzintézetek más kritikus fontosságú berendezéseinek védelmére: Network VirusWall 300.

A Trend Micro bejelentette a Network VirusWall 300 fertőzésvédelmi eszközének megjelenését, amely az ATM-eket (Automatic Teller Machine) és más kritikus berendezéseket védi az internetes férgek egyre növekvő fenyegetése ellen.

A Trend Micro Network VirusWall 300 a TrendLabs – a Trend Micro vírusvédelmi központjainak globális hálózata – által felhalmozott fenyegetés-specifikus tudásbázist alkalmazza a hálózat végpontjaiban, segítséget nyújtva ezzel a különféle szervezetek számára a fertőzések proaktív észlelésében, megelőzésében és feltartóztatásában, valamint végleges megszüntetésében. A Network VirusWall eszközökkel a vállalatok javíthatják működési rugalmasságukat a biztonsági kockázatok mérséklése, a tömeges vírusfertőzések kezelésének egyszerűsödése és a rendszerek állásidejének csökkenése révén.

A Trend Micro Network VirusWall 300 hálózati végpontok, például ATM automaták előtt kerül elhelyezésre, megvédve azokat a hálózati fenyegetésektől. A szoftver egy web-alapú felügyeleti konzolt is tartalmaz: a Trend Micro Control Manager for Network VirusWall 300 lehetővé teszi a hálózat üzemeltetői számára a Network VirusWall 300 eszközök központi felügyeletét.

A Network VirusWall 300 a Trend Micro Enterprise Protection Strategy vállalatvédelmi megoldását is támogatja, és lehetővé teszi:

  • Az üzletmenet folytonosságának fenntartását, megakadályozva, hogy a hálózati férgek és behatolók (jogosulatlan hozzáférők) elérhessék a kritikus eszközöket;
  • A rugalmas konfiguráció és a legfrissebb biztonsági frissítések összehangolt telepítésének biztosítását a fenyegetések központi felügyelete céljából;
  • A vírusterjedés, illetve a visszaállítások magas költségeinek mérséklését az automatikus fertőzésmegelőzés és a kárelhárítási szolgáltatások révén;
  • A hardverek és operációs rendszerek kompatibilitási, stabilitási és teljesítményproblémáinak kiküszöbölését az eszköz hardverkialakítása révén.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés