Connect with us

technokrata

KÜRT Információbiztonság Konferencia 2004

Dotkom

KÜRT Információbiztonság Konferencia 2004

A három napos konferencián bemutatják a KÜRT új Információmenedzsment csomagját.

Az információbiztonsági technológiáiról ismert KÜRT Rt. szakértői mától három napos konferenciát tartanak Budapesten. A KÜRT szakemberei e konferencián kifejtik, milyen kihívásokkal szembesülnek napjainkban a vállalatok felsővezetői az informatika, az információvédelem és üzleti folyamatok összehangolása terén. Itt kerül bemutatásra a KÜRT által kidolgozott Információmenedzsment rendszer. Az eddig megvalósult információbiztonsági projektekről előadást tartanak a Concorde Értékpapír Rt., a Belügyminisztérium és a Dreher Sörgyárak Rt. képviselői is.

A hazai és a nemzetközi üzleti életben igen komoly erőforrásokat mozgósítanak a piac szereplői az információbiztonsági problémák megoldására. A cél a fenyegető tényezők kiszűrése és az esetleges problémák bekövetkezésekor alkalmazandó akciótervek elkészítése, oktatása, karbantartása. A konferencia résztvevői megismerhetik a KÜRT Rt. több mint 180 sikeres információbiztonsági projektjének összegyűjtött tapasztalatait és megoldási javaslatokat is kapnak. Az előadók a konferencián hatásvizsgálat bemutatásával szemléltetik, hogy a KÜRT erőforrás-szabályozásra kidolgozott módszere hogyan biztosít költséghatékony megoldást a munkaerőigény ingadozásának kiegyenlítésére.

„A vállalatok napi működését számos emberi, technológiai vagy akár természeti tényező fenyegeti, a kockázatok optimális szinten tartása embert próbáló feladat. Bizalmas vállalati információk tömkelege születik és cserél gazdát elektronikus csatornákon, nap mint nap. A folyamatos, hatékony védelem elérése, a kockázati tényezők elviselhető szinten tartása különböző ismeretanyaggal rendelkező szakemberek összehangolt munkáját igényli.” – mondta Kmetty József, a KÜRT Rt. nemrég kinevezett vezérigazgatója, majd hozzátette: „A hatékony erőforrás-gazdálkodást nehezíti, hogy a vállalat számára elviselhető védelem megteremtéséhez szükséges erőforrásigény folyamatosan ingadozik. A megfelelő szakmai kompetenciával rendelkező, és a szükséges állandó létszámú információvédelmi csapat kialakítása is szinte lehetetlen – ez is bizonyítja, hogy szükség van a szakértelmünkre.”

A három napos konferencián – az egyes napokon más-más (pénzügy, kormányzat, ipar) területet megcélozva – kerül bemutatásra a KÜRT új Információmenedzsment csomagja. A rendszer a vállalatoknál és intézményeknél működő biztonsági rendszer teljes felülvizsgálatát, a szükséges módosítások elvégzését, a hiányzó biztonsági elemek pótlását, majd folyamatos felügyeletet és szükség esetén azonnali beavatkozást biztosít az ügyfelek számára.

A szolgáltatás két formáját vehetik igénybe a vállalatok:

  • A KÜRT Security Assurance negyedéves felülvizsgálatot és rendszeres javítási munkálatokat biztosít az ügyfeleknek;

  • A KÜRT Security Assurance-Pro megoldás folyamatos incidenskezelést, a KÜRT szakértőinek állandó rendelkezésreállását garantálja.

Mindkét esetben a kezdeti felmérést követően tanúsítvánnyal látja el a KÜRT az ügyfeleit, melyben garantálja, hogy a vállalat biztonságát folyamatosan a szükséges biztonsági szinten tartja.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp