Connect with us

Egyedülálló védelem Novell file-szerverekre a Kaspersky Labs-től

Dotkom

Egyedülálló védelem Novell file-szerverekre a Kaspersky Labs-től

A Kaspersky Anti-Virus 5.5 for Novell NetWare vírusvédelmi motorja egy védett címtartományban futva ellenőrzi a file-ok fertőzöttségét, ezért a szerver a vírusvédelmi funkció megzavarása esetén is működik.

Az információbiztonsági szoftverfejlesztő Kaspersky Labs bemutatta a Kaspersky Anti-Virus 5.5 for Novell NetWare kereskedelmi verzióját. A megoldás a Novell NetWare rendszerű file-szervereket védi a rosszindulatú kódoktól, és egyedülálló módon kezeli a szerver védelmét.

A Kaspersky Anti-Virus 5.5 for Novell NetWare a vírusvédelmi funkciókhoz feladatok létrehozását teszi lehetővé. A rendszergazda a feladatok létrehozásakor meghatározhatja, hogy hol, milyen objektumtípusokat ellenőrizzen a program, milyen műveletet hajtson végre a gyanús és fertőzött objektumokon, ezenkívül létrehozhat terjesztési listákat, és megadhatja a naplózandó információkat. Ez a módszer jelentősen leegyszerűsíti a rendszer konfigurálását és felügyeletét, emellett optimális vírusvédelmet biztosít.

A termék vírusvédelmi motorja egy védett címtartományban futva ellenőrzi a file-ok fertőzöttségét, ezért a szerver a vírusvédelmi funkció megzavarása esetén is tovább működik. Ennek köszönhetően mind a vírusvédelmi megoldásnak, mind a szervernek javul a teljesítménye.

Ha a Kaspersky Anti-Virus for Novell NetWare-t többprocesszoros rendszeren futtatják, lehetőség van egy időben több vírusvédelmi folyamat elindítására. Ezzel növelhető a feldolgozás sebessége, és kiegyenlíthető a szerver terhelése.

Az 5.5 verzió a továbbfejlesztett felügyeleti eszközökben különbözik a termék korábbi változataitól: az új verzió felügyeleti eszközök széles skáláját kínálja. Az adminisztrációs funkciók a Novell NetWare szabványos felügyeleti felülete, a ConsoleOne mellett új, webes felületen is elérhetők. A webes felügyelet majdnem teljesen azonos a ConsoleOne használatával. A munkaállomásokon nem szükséges a Novell Client szolgáltatás alkalmazásának telepítése, ezért a rendszergazdák feladata is egyszerűsödik.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom