Connect with us

Hirdetés

technokrata

NetLock tanúsítványok és chipkártyák a HP biztonsági szolgáltatásához

Dotkom

NetLock tanúsítványok és chipkártyák a HP biztonsági szolgáltatásához

A HP munkatársai havi díjért, magas humán költségek nélkül, erőforrás-kihelyezési konstrukcióban szavatolják ügyfeleiknek az informatikai biztonságot. A NetLock Kft. tanúsítványokkal és intelligens chipkártyákkal támogatja a HP szolgáltatását.

A NetLock Kft. a HP-val kötött együttműködési megállapodás értelmében, – a Menedzselt Biztonsági Szolgáltatáshoz – tanúsítványokat és intelligens chipkártyákat bocsát a HP rendelkezésére, hogy ezzel biztosítsa a hiteles és bizalmas kommunikációt a HP és ügyfelei között. A HP Magyarország az elmúlt évben mutatta be szolgáltatását Menedzselt Biztonsági Szolgáltatás (Manage Security Service) néven, amelyben havi díjért erőforrás-kihelyezési és központilag menedzselt konstrukcióban látja el ügyfelei rendszereinek felügyeletét és fejlesztését.

A NetLock Kft. által szállított hitelesítési eszközök lehetővé teszik, hogy a HP általi erőforrás-kihelyezési konstrukció biztonságosan lássa el az ügyfél rendszereinek felügyeletét és fejlesztését.

A HP megoldása költséghatékony alternatívát jelent a vállalatok számára a túlterhelt IT osztályok biztonsági feladatokkal való ellátása helyett. A konstrukció Menedzselt Tűzfalszolgáltatást, illetve magasabb szintű Monitorozott Tűzfalszolgáltatást tartalmaz. Mindkét megoldáshoz a technológia legmagasabb szintjét képviselő CheckPoint VPN-1 Pro NG szoftvert használják a Nokia IP Security Appliance hardverplatformon.

Az ügyfél rendszeréhez való hozzáférést titkosított VPN csatorna és chipkártyával azonosított beléptetés biztosítja. A NetLock Kft.-től igényelt chipkártyákat a Menedzselt Biztonsági Szolgáltatást igénybevevő ügyfelek részére a HP finanszírozza. Minden ügyfél két chipkártyát kap, amelyek mindegyike egy aláíró és egy titkosító tanúsítványt tartalmaz.

A szolgáltatáscsomagok tartalmazzák a kezdeti biztonsági felmérést, a tűzfalrendszer megtervezését, dokumentálását és megvalósítását. Rendszeres feladatok közé tartozik a konfiguráció mentése és szükség esetén visszaállítása, a rendszer folyamatos biztonsági frissítése. A Monitorozott Tűzfalszolgáltatás ezen felül magában foglalja a folyamatos elérés monitorozását, a naplófájlok napi elemzését, valamint heti és havi jelentések készítését. A Menedzselt Biztonsági Szolgáltatáshoz elengedhetetlen a hiteles és bizalmas kommunikáció, amelyről a HP és ügyfelei részére a NetLock Kft. gondoskodik.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés