Connect with us

technokrata

NetLock tanúsítványok és chipkártyák a HP biztonsági szolgáltatásához

Dotkom

NetLock tanúsítványok és chipkártyák a HP biztonsági szolgáltatásához

A HP munkatársai havi díjért, magas humán költségek nélkül, erőforrás-kihelyezési konstrukcióban szavatolják ügyfeleiknek az informatikai biztonságot. A NetLock Kft. tanúsítványokkal és intelligens chipkártyákkal támogatja a HP szolgáltatását.

A NetLock Kft. a HP-val kötött együttműködési megállapodás értelmében, – a Menedzselt Biztonsági Szolgáltatáshoz – tanúsítványokat és intelligens chipkártyákat bocsát a HP rendelkezésére, hogy ezzel biztosítsa a hiteles és bizalmas kommunikációt a HP és ügyfelei között. A HP Magyarország az elmúlt évben mutatta be szolgáltatását Menedzselt Biztonsági Szolgáltatás (Manage Security Service) néven, amelyben havi díjért erőforrás-kihelyezési és központilag menedzselt konstrukcióban látja el ügyfelei rendszereinek felügyeletét és fejlesztését.

A NetLock Kft. által szállított hitelesítési eszközök lehetővé teszik, hogy a HP általi erőforrás-kihelyezési konstrukció biztonságosan lássa el az ügyfél rendszereinek felügyeletét és fejlesztését.

A HP megoldása költséghatékony alternatívát jelent a vállalatok számára a túlterhelt IT osztályok biztonsági feladatokkal való ellátása helyett. A konstrukció Menedzselt Tűzfalszolgáltatást, illetve magasabb szintű Monitorozott Tűzfalszolgáltatást tartalmaz. Mindkét megoldáshoz a technológia legmagasabb szintjét képviselő CheckPoint VPN-1 Pro NG szoftvert használják a Nokia IP Security Appliance hardverplatformon.

Az ügyfél rendszeréhez való hozzáférést titkosított VPN csatorna és chipkártyával azonosított beléptetés biztosítja. A NetLock Kft.-től igényelt chipkártyákat a Menedzselt Biztonsági Szolgáltatást igénybevevő ügyfelek részére a HP finanszírozza. Minden ügyfél két chipkártyát kap, amelyek mindegyike egy aláíró és egy titkosító tanúsítványt tartalmaz.

A szolgáltatáscsomagok tartalmazzák a kezdeti biztonsági felmérést, a tűzfalrendszer megtervezését, dokumentálását és megvalósítását. Rendszeres feladatok közé tartozik a konfiguráció mentése és szükség esetén visszaállítása, a rendszer folyamatos biztonsági frissítése. A Monitorozott Tűzfalszolgáltatás ezen felül magában foglalja a folyamatos elérés monitorozását, a naplófájlok napi elemzését, valamint heti és havi jelentések készítését. A Menedzselt Biztonsági Szolgáltatáshoz elengedhetetlen a hiteles és bizalmas kommunikáció, amelyről a HP és ügyfelei részére a NetLock Kft. gondoskodik.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp