Connect with us

A világ első integrált biztonsági megoldása Linux rendszerekhez

Dotkom

A világ első integrált biztonsági megoldása Linux rendszerekhez

Az új F-Secure Anti-Virus Linux Client és Server Security termékek integrált, automatikus és könnyedén használható megoldást kínálnak a Linux felhasználóknak.

Az F-Secure Corporation bemutatta a világ első integrált biztonsági megoldását Linux rendszerekhez. Az F-Secure Anti-Virus Linux Client és Server Security termékek központosított felügyeletet, automatikus valósidejű vírusvédelmet, tűzfal funkciókat és változásfigyelést biztosítanak.

Az új F-Secure Anti-Virus Linux Client és Server Security termékek integrált, automatikus és könnyedén használható megoldást kínálnak a Linux felhasználóknak. Ezzel a megoldással a rendszergazdák számára ugyanolyan egyszerűvé válik a vegyes Linux és Windows szervereket és munkaállomásokat tartalmazó környezetek biztonságának felügyelete és ellenőrzése, mint a kizárólag Windows környezeté. A Windows felhasználóknak szánt F-Secure Anti-Virus Client Security számos független teszt elismerésben részesítette.

A Linuxnak fontos szerepe van az olyan megoldásokban, amelyek Windows felhasználók számára biztosítanak adatokat és szolgáltatásokat. A file-szerverek, az e-mail és webszolgáltatások általában Linuxon futnak. Bár maga a Linux viszonylag védett a vírusokkal szemben, azonban még ezek a rendszerek is tárolhatnak, és terjeszthetnek windowsos vírusokat. Éppen ezért kell minden Windows gépet kiszolgáló Linux rendszert is el kell látni vírusvédelemmel.

Az új F-Secure Anti-Virus Linux Client és Server Security termékek a Linuxon ma elérhető legjobb biztonsági technológiát képviselik, és teljes körű védelmet nyújtanak a rosszindulatú kódok és a betörési kísérletek ellen. A felhasználó számára átlátható és automatikus valósidejű vírusellenőrzés biztosítja, hogy a vírusok ne tudják megfertőzni a Linux rendszereket, és ne tudjanak azokon keresztül terjedni. A tűzfal megakadályozza, hogy hackerek és más behatolók bejussanak a szerverekre és a munkaállomásokra. Az integritásellenőrzési funkció pedig meggátolja a hackereket és crackereket a belépésben, a hátsó ajtók nyitásában, a fontos file-ok módosításában és a nem kívánt adatok elhelyezésében a vállalati szerveren.

Az F-Secure Policy Manager központosított biztonsági felügyeleti rendszerébe épülve az F-Secure Anti-Virus Linux Client és Server Security termékek automatikusan értesítik a rendszergazdákat minden biztonsági eseményről és vírustevékenységről. A rendszergazdák könnyedén módosíthatják és be is tartathatják a biztonsági házirendeket az F-Secure Policy Manager használatával, amellyel mostantól lehetséges mind a Linux, mind a Windows szerverek, asztali számítógépek és átjárók központi felügyelete.

Az F-Secure Anti-Virus for Linux termékek SuSE és Red Hat Ready minősítéssel rendelkező alkalmazások. Az F-Secure termékek ár- és licencinformációi a hivatalos F-Secure Channel Partnereknél érhetők el.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő