Connect with us

A Symantec rekordméretű növekedést ért el a második pénzügyi negyedévben

Dotkom

A Symantec rekordméretű növekedést ért el a második pénzügyi negyedévben

Növekszik a pénzügyi év kilátása.

A Symantec Corporation nyilvánosságra hozta a 2004. október 1-jén véget ért második pénzügyi negyedév eredményét. A Symantec 618 millió USD-t könyvelt el erre a negyedévre, amely az előző év azonos negyedévének 429 milliójához képest 44 százalékos növekedést jelent. A növekedés mögött az összes üzleti szegmens és régió komoly teljesítménye áll.

GAAP (Generally Accepted Accounting Principles = általánosan elfogadott könyvelési alapelvek) szerinti eredmény: a második pénzügyi negyedév nettó bevétele 136 millió dollár volt, az előző év azonos negyedévének 83 millió dolláros nettó bevételével szemben. Ez részvényenként 0,38 dolláros nyereséget jelent, amely az előző év azonos negyedévének 0,24 dollárjához képest 58 százalékos növekedést jelent.

A nem GAAP szerinti nettó bevétel a második pénzügyi negyedévben 146 millió dollár volt, az előző év azonos negyedévében ez az érték 91 millió dollár. A nem GAAP szerinti részvényenkénti nyereség 0,41 dollár, ez az előző év azonos negyedévének 0,27 dollárjához képest 52 százalékos növekedést jelent. A nem az általánosan elfogadott könyvelési alapelvek szerinti (non-GAAP) eredmény és a kapcsolódó összeegyeztetés, amint az a csatolt összevont eredmény-kimutatásból kiderül, nem tartalmazza a felvásárlásokból eredő egyéb nem tárgyi eszközök leírását, a késleltetett, részvényeken alapuló kompenzáció leírását, a felvásárolt, folyamatban levő kutatások és fejlesztések költségét, az átszervezési költségeket, a szabadalmak rendezésének költségét, valamint a kapcsolódó jövedelemadó-mentességet.

„Az, hogy a vevők olyan megoldásokat keresnek, amelyek hozzásegíthetik őket az információs vagyonuk védelme és hozzáférhetősége közötti egyensúly megteremtéséhez, további lendületet adott a fogyasztói és vállalati üzletágunknak” – nyilatkozta John W. Thompson, a Symantec elnök-vezérigazgatója. „Emellett továbbra is komoly a külföldi teljesítményünk az összes régióban.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom