Connect with us

Hirdetés

technokrata

META Group: a Computer Associates második éve vezeti az eszközmenedzsment megoldások piacát

Dotkom

META Group: a Computer Associates második éve vezeti az eszközmenedzsment megoldások piacát

A META Group METAspectrumSM jelentése szerint a Computer Associates immár második éve piacvezető a kutatócég Asset Portfolio Management Tools kategóriájában.

A META Group IT kutató, tanácsadó cégeként rendszeresen értékeli az eszközmenedzsment megoldásokat fejlesztő vállalatokat. A legfrissebb MetaGroup felmérés szerint a jelenlegi piacvezetők egész cégekre vonatkozó megoldásokat képesek szállítani, a korábbinál átfogóbb vállalati megoldásokat nyújtanak, ezáltal nagyobb integrációs kihívásokra tudnak választ adni.

William Snyder, a META Group programigazgatója szerint ezen megoldások piaca az elkövetkező 3-5 év során tovább növekszik. Az eszközmenedzselési, valamint a konfigurációs megoldások fejlődését a közeljövőben a felhasználók átfogó adatbiztonsági– és adatkonzisztencia igényei vezérlik majd.

Az eszközmenedzsment megoldások lehetővé teszik költségek és IT eszközök leltárának ellenőrzését és menedzselését. A CA eszközmenedzsment megoldások, így a Unicenter Argis Portfolio Asset Management, Unicenter Asset Management, és a Unicenter ServicePlus Service Desk által a vállalatok az összes IT alkalmazásukat egyszerűen tarthatják kézben és tekinthetik át – legyen szó akár a költségekről, a szerződésekről, vagy leltárról. A CA szoftverfelügyeleti eszközeit a felhasználó egyénileg telepítheti, ezáltal igen költséghatékony módon valósulhat meg az összes informatikai eszköz átfogó kézben tartása.

„A hatékony eszközmenedzsment elengedhetetlen feltétele annak, hogy az IT befektetések a lehető legnagyobb üzleti megtérülést adják, emellett pedig minden operatív művelet egységesíthető legyen a biztonsági adminisztrációtól egészen a költségvetés megtervezéséig.” -nyilatkozta Molnár Imre, a CA magyarországi igazgatója. „A META Group annak elismerésével, hogy már második éve piacvezetők vagyunk ebben az üzletágban, igazolja azt a folyamatosan hozzáadott értéket, amit ügyfeleinknek biztosítunk.”



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés