Connect with us

technokrata

Qualysoft: informatikai szakemberek az acélgyártáshoz

Dotkom

Qualysoft: informatikai szakemberek az acélgyártáshoz

Együttműködés Szerbiában az USA legnagyobb acélgyártójával.

Szeptemberben írt alá szerződést a magyar tulajdonosi hátterű Qualysoft Holding a U. S. Steel amerikai acélóriás szerbiai leányvállalatával. A szerződés szerint a Qualysoft Holding biztosítja a megfelelő informatikai szakembereket a gyár IT folyamatainak és rendszereinek felülvizsgálatához és fejlesztéséhez. A szerb és magyar szakemberek kiválasztását a Qualysoft cégcsoporthoz tartozó IT Jobs belgrádi irodája végzi.

A pittsburghi székhelyű U. S. Steelt 1901-ben alapították és azóta is az Egyesült Államok legnagyobb acélgyártója. Az óriásvállalat 2003 márciusában vette meg a szerbiai Smederevoban található acélművet, amelyet a következő években korszerűsít.

A Qualysoft cégcsoport 1999-ben Bécsben, 2000-ben Münchenben, 2001-ben pedig Budapesten indított informatikai vállalkozást, amelyek szoftverfejlesztéssel, IT üzemeltetéssel és tanácsadással, valamint ERP rendszerbevezetéssel és informatikai munkaerőkölcsönzéssel foglalkoznak. A cégcsoport az ipari, kereskedelmi, pénzügyi, telekommunikációs és kormányzati szektorok számára szállít sikeres megoldásokat.

A szerződés megkötésével a Qualysoft Holding sikeresen terjeszkedik újabb kelet-, és közép-európai piacok felé.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák