Connect with us

technokrata

F-Secure biztonsági szolgáltatások a Finnet ügyfeleinek

Dotkom

F-Secure biztonsági szolgáltatások a Finnet ügyfeleinek

Az F-Secure és a Finnet, a fejlett internetes szolgáltatásokat nyújtó finn telekommunikációs csoport partneri megállapodást írt alá, melynek értelmében az F-Secure felügyelt biztonsági szolgáltatásokat biztosít a Finnet Internet-használóinak.

A Finnet mostantól hatékony biztonsági megoldást biztosít ügyfeleinek, melynek része az automatikus frissítéseket alkalmazó vírusvédelmi szoftver, valamint a könnyedén használható személyes tűzfal is, amely megvédi a behatolási kísérletektől a felhasználók Internetre kapcsolódó rendszereit. Ez az előfizetéses szolgáltatás nagymértékben megkönnyíti a védekezést a felhasználók számára, mivel nincs szükség licencek vásárlására, frissítések vagy javítások számon tartására.

„Különösen fontos, hogy az Internet-szolgáltatók reagáljanak a mai igényekre, és a felhasználókat könnyen működtethető, biztonságos internetes megoldásokkal lássák el.” – mondta el Björn Werling, az F-Secure értékesítési vezetője – „Napjaink vírustámadásai többféle fenyegetést foglalnak magukba, így a hagyományos vírusvédelem már nem elegendő. Ezen támadások elleni védelem egyetlen módja egy állandóan működő és gyakran frissített, tűzfallal kiegészített vírusvédelem. Örömmel működünk együtt a Finnet vállalattal annak érdekében, hogy ügyfeleik vezető biztonsági megoldásokat használhassanak.” – tette hozzá Björn Werling.

Az F-Secure biztonsági megoldásai előfizetéses szolgáltatásként is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek Európa és az Egyesült Államok vezető internet szolgáltatóinak és portáljainak körében. Ide tartozik többek között az Axelero Internet Magyarországon, a Charter Communications az Egyesült Államokban, a Deutsche Telekom Németországban, a Wanadoo Franciaországban, a TeliaSonera Svédországban és Finnországban, a Glocalnet Svédországban, az Elion Enterprices Észtországban, a TDC Cable TV Dániában, a BlueCom Norvégiában, a Czech Telecom a Cseh Köztársaságban és az Elisa Oyj Finnországban.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom