Connect with us

F-Secure biztonsági szolgáltatások a Finnet ügyfeleinek

Dotkom

F-Secure biztonsági szolgáltatások a Finnet ügyfeleinek

Az F-Secure és a Finnet, a fejlett internetes szolgáltatásokat nyújtó finn telekommunikációs csoport partneri megállapodást írt alá, melynek értelmében az F-Secure felügyelt biztonsági szolgáltatásokat biztosít a Finnet Internet-használóinak.

A Finnet mostantól hatékony biztonsági megoldást biztosít ügyfeleinek, melynek része az automatikus frissítéseket alkalmazó vírusvédelmi szoftver, valamint a könnyedén használható személyes tűzfal is, amely megvédi a behatolási kísérletektől a felhasználók Internetre kapcsolódó rendszereit. Ez az előfizetéses szolgáltatás nagymértékben megkönnyíti a védekezést a felhasználók számára, mivel nincs szükség licencek vásárlására, frissítések vagy javítások számon tartására.

„Különösen fontos, hogy az Internet-szolgáltatók reagáljanak a mai igényekre, és a felhasználókat könnyen működtethető, biztonságos internetes megoldásokkal lássák el.” – mondta el Björn Werling, az F-Secure értékesítési vezetője – „Napjaink vírustámadásai többféle fenyegetést foglalnak magukba, így a hagyományos vírusvédelem már nem elegendő. Ezen támadások elleni védelem egyetlen módja egy állandóan működő és gyakran frissített, tűzfallal kiegészített vírusvédelem. Örömmel működünk együtt a Finnet vállalattal annak érdekében, hogy ügyfeleik vezető biztonsági megoldásokat használhassanak.” – tette hozzá Björn Werling.

Az F-Secure biztonsági megoldásai előfizetéses szolgáltatásként is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek Európa és az Egyesült Államok vezető internet szolgáltatóinak és portáljainak körében. Ide tartozik többek között az Axelero Internet Magyarországon, a Charter Communications az Egyesült Államokban, a Deutsche Telekom Németországban, a Wanadoo Franciaországban, a TeliaSonera Svédországban és Finnországban, a Glocalnet Svédországban, az Elion Enterprices Észtországban, a TDC Cable TV Dániában, a BlueCom Norvégiában, a Czech Telecom a Cseh Köztársaságban és az Elisa Oyj Finnországban.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

montblanc_star_legacy_pic_01
Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.
p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő