Connect with us

technokrata

Új Intel Pentium processzor a piacon

Dotkom

Új Intel Pentium processzor a piacon

Az Intel ma bemutatta Intel Pentium M 765 processzorát, amely által kibővíti mobil processzor kínálatát, illetve mely a vállalati és otthoni felhasználók számára szélesebb Centrino mobil technológiára épülő notebook-választékot nyújt.

Jelenleg az eladott Intel Pentium M processzorok több mint 50 százaléka 90 nanométeres eljárásával készül, beleértve a Pentium M 765 processzort is. Az Intel mobilarchitektúrájára telepítve az új processzor rendelkezik egy 2 MByte-os integrált másodszintű gyorsítótárral, illetve 2,10 GHz-en működik. Emellett jellemzői közé tartozik a 400 MHz-es rendszerbusz és az olyan energiamegtakarító technológiák, mint az Enhanced Intel Speedstep technológia, amely segítséget nyújt az alkalmazások teljesítményének optimalizálásában illetve az energia-megtakarításban – a hosszabb akkumulátor-élettartamért.

A Pentium M processzorok, az Intel 855 lapkakészlet-család és a PRO/Wireless Network Connection termékcsalád kulcsfontosságú összetevői a Centrino mobil technológiának. A nagyméretű számítógépektől kezdve az ultravékony notebookokig a Centrino mobil technológiájára épült rendszerek továbbfejlesztett, nagyfelbontású videó visszajátszási képességgel, gyorsabb alkalmazás-válaszidővel és nagyobb sávszélességű, vezeték nélküli adatátviteli képességgel bírnak.

Az Intel Pentium M 765 processzort ma mutatják be szerte a világon. Az Intel a dobozos verziók kiszállítását már megkezdte a hivatalos disztribútorokhoz illetve a rendszerintegrátorokhoz.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp