Connect with us

Hirdetés

technokrata

Rendszerkarbantartó csomagban a Kaspersky termékei

Dotkom

Rendszerkarbantartó csomagban a Kaspersky termékei

Az Iolo Technologies, a Microsoft Windows operációs rendszereket futtató PC-k teljesítményének és biztonságának növelésére szolgáló szoftverek fejlesztője és gyártója bejelentette, hogy PC-rendszerkarbantartó szoftverének legújabb verziójába beépíti a Kaspersky Labs vírusvédelmi- és tűzfal-technológiáját.

A System Mechanic 5 Professional egyetlen, egyszerűen használható megoldásban teljes körű PC-szervizt és biztonsági szolgáltatásokat kínál a számítógép-felhasználóknak. A szoftver a Kaspersky Labs technológiájával kiegészítve mostantól a vírusoktól, hackerektől és más internetes fenyegetésektől is véd, garantálja a személyes adatok és az Internet-használat biztonságát, és helyreállítja az elveszett vagy letörölt file-lokat. A Kaspersky Labs fejlesztéseivel kiegészített System Mechanic 5 Professional ideális megoldást kínál PC-k karbantartásához, és biztonságossá tételéhez.

„Nagyon örülünk, hogy termékünk bekerült az Iolo új System Mechanic 5 Professional szoftver csomagjába” – nyilatkozta Vitalij Bezrodnyik, a Kaspersky Labs üzletfejlesztési igazgatója. „Az elmúlt öt évben közel nyolcvanszorosára nőtt a Kaspersky Labs vírusvédelmi adatbázisai által felderített rosszindulatú programok száma. Ezért rendkívül fontos, hogy a PC-felhasználók a lehető leggyorsabban tudják frissíteni vírusvédelmi rendszerüket. Mivel a Kaspersky Labs elsőként jelentette be az anti-vírus adatbázisok óránkénti frissítését, lényegesen megerősítette a PC- használók védelmét. Az ütemezett óránkénti frissítéseken kívül a Kaspersky Labs időnként kiegészítő, sürgős frissítéseket is kiad adatbázisaihoz, melyek a vírustevékenység észlelése után már perceken belül védelmet kínálnak.” – tette hozzá Vitalij Bezrodnyik.

Scott Yenor, az Iolo Technologies informatikai igazgatója elmondta: „Az Iolo nagy hangsúlyt fektet arra, hogy vásárlóinak kiemelkedő minőséget és műszaki innovációt biztosítson. A Kaspersky Labs díjnyertes vírusvédelmi megoldásának a System Mechanic 5 Professional termékbe történt integrációja jól jelzi folyamatos elkötelezettségünket, hogy a ma kapható legkiválóbb minőségű termékeket kínáljuk.”

Az elmúlt évek során az Iolo szoftverei, közöttük a díjnyertes System Mechanic, számos díjat nyert – például a Home Office Computing „2000 legjobb segédprogramja” díját –, valamint számos termékteszten is kiválóan szerepelt – többek között a PC Worldben, a PC Magazinban, a ZDNeten és a CNeten.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés