Connect with us

technokrata

F-Secure biztonsági szolgáltatások a görög internetezőknek

Dotkom

F-Secure biztonsági szolgáltatások a görög internetezőknek

Az F-Secure és az OTEnet görög Internet-szolgáltató partneri együttműködése értelmében az OTEnet ezentúl biztonsági megoldásokat is nyújt egyéni és KKV ügyfeleinek, akik így alacsony havidíj ellenében minőségi védelemhez juthatnak. Görögország vezető Internet- és IP-megoldás szolgáltatója vásárlóinak egy csomagban kínál vírusvédelmet, tűzfalat és spamszűrést.

„Ügyfeleink védelme elsődleges fontosságú számunkra. Az F-Secure megoldása tovább növeli szolgáltatásaink értékét, és segítségével ügyfeleink asztali számítógépeihez a nap 24 órájában minőségi biztonsági megoldást tudunk nyújtani a vírusok, külső támadások és a levélszemét ellen.” — mondta el Panos Sarantopoulos, az OTEnet kereskedelmi főigazgatója.

„Mivel napjainkban az információbiztonság az internet világának alapvető kérdése, fontos, hogy az internetszolgáltatók figyelembe vegyék a végfelhasználók igényeit, és egyszerű megoldást kínáljanak az Internet biztonságos használatára.” – nyilatkozta Jari Heinonen, az F-Secure értékesítési igazgatója – „Örömmel működünk együtt Görögország vezető Internet-szolgáltatójával, hogy élvonalbeli biztonsági megoldásokat kínálhassunk az OTEnet ügyfeleinek.” – tette hozzá Jari Heinonen.

Az F-Secure biztonsági megoldásai előfizetéses szolgáltatásként is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek Európa és az Egyesült Államok vezető internet szolgáltatóinak és portáljainak körében. Ide tartozik többek között az Axelero Internet Magyarországon, a Charter Communications az Egyesült Államokban, a Deutsche Telekom Németországban, a Wanadoo Franciaországban, a TeliaSonera Svédországban és Finnországban, a Glocalnet Svédországban, az Elion Enterprices Észtországban, a TDC Cable TV Dániában, a BlueCom Norvégiában, a Czech Telecom a Cseh Köztársaságban és az Elisa Oyj Finnországban.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp