Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Nokia-divatsorozat tervezésének története

Dotkom

A Nokia-divatsorozat tervezésének története

Nokia 7280. Nokia 7270. Nokia 7260.

Az 1920-as évekre leginkább a változás évtizedeként emlékszünk, amikor megszületett a modernitás, virágzott a formatervezés és az építészet. A fontos művészeti mozgalmak kora volt ez, az individualizmus kezdete, a női divat felszabadulása, a pazar és színpompás dolgok egyeduralmának időszaka.

A Nokia tervezőcsapata az 1920-as évek merész és különleges stílusát felidézve, a múlt csillogását és pompáját a legfrissebb technológiával vegyítve egy megihlető divatkollekciót alkotott meg napjaink divatkedvelő mobilvásárlói számára.

Az 1920-as évek életigenlése, művészi ízlése, szenvedélye és formatervezése előtt tisztelgő legújabb Nokia alkotások a modern stílus hajnalának hangulatát ragadják meg. A világ formatervezési irányvonalainak figyelembevétele és a legfontosabb divattal kapcsolatos tudnivalók elmélyült kutatása révén a Nokia tervezőcsoportja tudásának, szakértelmének és sokoldalú tehetségének ötvözésével olyan sorozatot alkotott, amely hamarosan berobban a nemzetközi divatba.

A Nokia legendás korszak által megihletett tervezői a ragyogás, a dráma, és a letisztult ellentétek korszakába csábítanak minket. A csapat a régi és az új hatásokat keveri és értelmezi sajátos módon úgy, hogy a megszületett készülékkel napjaink vásárlói egyéniségüket és egyéni stílusukat fejezhetik ki.

A sorozat minden tagja a színek és az élet extravaganciáját juttatja eszünkbe. A telefonok az art deco stílus energiáját és grafikus vonalvezetését használják, ugyanakkor lenyűgöző, modern kifinomultságot árasztanak. Az egyszerre komoly és játékos három telefon ellenállhatatlanul csábító domborulataival és geometrikus formáival a klasszikus városi stílusjegyek és napjaink stílusának megtestesítője.

A merész színárnyalatokban pompázó kollekció magára vonja a tekinteteket. A fekete érzéki csillogása a vörös elemek fényes és szexi energiájával alkot ellentétpárt. Az izgalmas színes elemek a merész, ékszerre hasonlító krómrészletekkel együtt az art deco stilizált árnyalataira emlékeztető, csodálatos csillogással és luxussal idézik fel az 1920-as éveket.

Az 1920-as évek ihlette, modern technológiával felszerelt készülékek mindegyike finom formák és fényes vonalvezetés révén kel életre.

Mint ahogyan az a Nokia honlapján is áll: „Art deco ez, a legszebb futurisztikus köntösben.”



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés