Connect with us

technokrata

AT&T-minősítés Siemens optikai rendszerek hálózati használatára

Dotkom

AT&T-minősítés Siemens optikai rendszerek hálózati használatára

Az AT&T összességében költségcsökkentést, nagyobb megbízhatóságot és a szolgáltatás megkezdésének rövidebb átfutási idejét tudja elérni.

A Siemens a napokban bejelentette, hogy SURPASS hiT 7500 jelű optikai megoldását az AT&T saját teljes hálózatára kiterjedően alkalmasnak minősítette. A minősítés keretében az AT&T kinyilvánította, hogy ez egy fontos mérföldkő a végig optikai alapon működő hálózat víziójának megvalósításához vezető úton.

A Siemens SURPASS hiT 7500 DWDM (Dense Wavelength Division Multiplex) rendszert felhasználva fognak éles üzemű felhasználói forgalmat bonyolítani a San Francisco és Seattle közötti átviteli főútvonalon. Ez a Siemens platform 80 csatornán és csatornánként maximum 40 Gbyte/s sebesség mellett összesen 3,2 Terabyte/s teljes átviteli sebességet tesz lehetővé. Ráadásul a SURPASS hiT 7500 kevesebb jelregenerációt és OEO (optikai-elktronikus-optikai) átalakítást igényel, így az AT&T összességében költségcsökkentést, nagyobb megbízhatóságot és a szolgáltatás megkezdésének rövidebb átfutási idejét tudja elérni.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák