Connect with us

Interneten keresztül is tanítja hallgatóit az IQSOFT – John Bryce

Dotkom

Interneten keresztül is tanítja hallgatóit az IQSOFT – John Bryce

Színvonalas számítástechnikai oktatás.

A professzionális számítástechnikai képzéseket nyújtó IQSOFT – John Bryce Oktatóközpont elnyerte a Foglalkoztatáspolitikai és Munkaügyi Minisztérium támogatását OKJ szakképzések nyújtására. A magas szakmai tudást átadó oktatógárda kurzusai így a nagyközönség számára is elérhetővé váltak. A képzést az intézmény korszerű Interneten keresztüli tanítással segíti.

“Az IQSOFT – John Bryce és a Foglalkoztatáspolitikai és Munkaügyi Minisztérium együttműködése a közelmúltban kezdődött, amikor a cég elnyerte a minisztérium támogatását Számítógép kezelő (-használó), Számítástechnikai szoftverüzemeltető, Rendszerinformatikus és Multimédia fejlesztő OKJ szakképesítések nyújtására.” – mondta el Fodor Tamás, a központ fejlesztési igazgatója. “A professzionális számítástechnikai képzéseket, mint például Microsoft, Oracle, Sun, Cisco stb. nyújtó oktatóközpont, mely az IBM Hivatalos Oktatási Partnere is egyben, a 350 Ft/óra normatív támogatást pályázat útján nyerte el, amellyel a hallgatók számára a tanfolyamok ára mintegy a felére csökkent. Ugyanakkor a képzések mélysége és színvonala messze túlmutat majd az OKJ-s követelményrendszeren.” – állítja a vezető.

A gyakorlati képzést megalapozó elméleti ismeretek például e-learning formában az interneten is hozzáférhetők a hallgatók számára. A jelenleg folyó Rendszerinformatikus képzés tapasztalata az, hogy az e-learning jellegű kiegészítés jelentősen javítja a hallgatók felkészülését. A minisztériumi támogatással a John Bryce által világszerte képviselt szaktudás így versenyképes áron, a nagyközönség számára is elérhetővé vált.

“A felnőttképzési intézmények közül kevesen rendelkeznek speciális informatikai tudással felvértezett oktatógárdával, valamint a legmodernebb számítógép parkkal. Azon túl, hogy szeretnénk minél több elégedett, szakmájában érvényesülni tudó embert kiképezni, reméljük, törekvésünk az egész piacot és a támogatási rendszert képes lesz a minél magasabb oktatási színvonal irányába mozdítani.” – hangoztatta Fodor Tamás.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő