Connect with us

PC-cillin Internet Security 12: teljeskörű védelem az otthoni hálózatoknak, számítógépeknek

Dotkom

PC-cillin Internet Security 12: teljeskörű védelem az otthoni hálózatoknak, számítógépeknek

Behatolás-érzékelés a vezeték nélküli hálózatokhoz, védelem a magánjellegű adatok álcázásos módszerrel történő eltulajdonítása ellen (phishing).

Az egyre olcsóbb ár és a szélessávú, vezeték nélküli és lakóépületekben kiépített átjárótechnológiák megnövelték az otthoni hálózatok népszerűségét: sok háztartás és kis- vagy otthoni iroda több számítógépet üzemeltet, megosztja hálózati erőforrásait, folyamatosan kapcsolódik az internetre és vezeték nélküli hozzáférési pontokon keresztül távoli eszközöket, például laptopokat és PDA-kat is használ. Az Internetre kapcsolódás könnyebbé válásával az otthoni hálózatok egyre kiszolgáltatottabbak az Internet-alapú fenyegetésekkel, például vírusokkal, spammel, kémprogramokkal, hackerekkel és az álcázásos technikát (phishing) használó adattolvajokkal szemben.

A PC-cillin Internet Security 12 Home Network Control (otthoni hálózatfelügyelet) szolgáltatásával a felhasználók könnyedén konfigurálhatják, frissíthetik, és biztonsági szempontból kezelhetik az otthoni hálózat összes számítógépét egy távoli, jelszóval védett hálózati felhasználói felületen keresztül. A Wi-Fi Intrusion Detection (behatolásérzékelés vezeték nélküli hálózatokhoz) szolgáltatás az asztali vírusvédelmi megoldások közül elsőként teszi lehetővé az otthoni felhasználók figyelmeztetését, ha egy ismeretlen vendég csatlakozik a vezeték nélküli hálózatra. Ennek köszönhetően kiszűrhetők a sávszélesség jogosulatlan felhasználói és a nem kívánt betolakodók. A kiegészítő sebezhetőség-elemző funkció automatikusan ellenőrzi az összes számítógépet az operációs rendszer és a böngésző biztonsági rései után kutatva, és egyetlen kattintással elérhetővé teszi az ilyen biztonsági hiányosságok kijavítására szolgáló javítócsomagokat.

Egy phishing elleni szoftver is beépült a termékbe, ami megkönnyíti a védekezést az egyre terjedő rosszindulatú levelekkel szemben, amelyek hitelesnek látszó megjelenéssel próbálják rávenni a felhasználókat, hogy adják meg személyes és pénzügyi jellegű adataikat. Az ismert phishing weboldalak felé küldött adatok blokkolásának köszönhetően a felhasználók védettek az ilyen technikák ellen még akkor is, ha nem ismerik fel a veszélyt.

„A PC-cillin Internet Security 12 a biztonsági szolgáltatások széles skálájával küzd a fogyasztókat manapság veszélyeztető fenyegetések ellen. Ez a termék olyan, mintha a Trend Micro legjobb vállalati védelmi megoldásai védenék a család vagy otthoni iroda biztonságát.” – magyarázta Richard Ku, a Trend Micro fogyasztói termékekért felelős igazgatója.

A megújult szoftver szolgáltatásai közé tartozik a kémprogramok elleni védelem a személyes adatok eltulajdonításának és a felhasználói tevékenység nemkívánatos megfigyelésének megakadályozásához; a továbbfejlesztett személyes tűzfal a felhasználók hackerek és behatolók elleni védelme érdekében, és egy továbbfejlesztett spam- és URL-szűrő a kéretlen e-mailek leállításához és a nem megfelelő tartalmú weboldalakhoz történő hozzáférés korlátozásához. Az Outbreak Alert System (fertőzésriasztási rendszer) időben figyelmezteti a felhasználókat az új fenyegetésekről, a vírusminta file-ok pedig automatikusan frissíthetők a legfrissebb védelem fenntartásához.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom