Connect with us

technokrata

F-Secure védelem a liechtensteini internetezőknek

Dotkom

F-Secure védelem a liechtensteini internetezőknek

Az F-Secure és a Telecom FL liechtensteini szolgáltató partneri megállapodása értelmében a Telecom FL felügyelt, előfizetés-alapú biztonsági szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek.

A Telecom FL három biztonsági terméket ajánl ügyfeleinek: vírusvédelmet különálló termékként, vírusvédelmi és tűzfalszolgáltatást egy csomagban és teljes biztonsági csomagot, mely vírusvédelmet, tűzfalszolgáltatást, spamszűrőt és szülői felügyeletet tartalmaz.

„Az Európa szívében fekvő Liechtenstein pénzügyi szektora igen erős, a gazdaság jellege pedig az úgynevezett „off-shore” banknemzetekre emlékeztet. Emiatt iparági, üzleti és lakossági ügyfeleink is a legmagasabb szintű biztonságot várják el.” – nyilatkozta Michael Fiel, a Telecom FL AG termékekért és szolgáltatásokért felelős vezetője. „Örömmel működünk együtt a Telecom FL-lel annak érdekében, hogy ügyfeleik vezető biztonsági megoldásokat használhassanak” – mondta Jari Heinonen, az F-Secure értékesítési vezetője.

Az F-Secure biztonsági megoldásai előfizetéses szolgáltatásként is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek Európa és az Egyesült Államok vezető Internet-szolgáltatóinak és portáljainak körében. Ide tartozik többek között az Axelero Internet Magyarországon, a Charter Communications az Egyesült Államokban, a Deutsche Telekom Németországban, a Wanadoo Franciaországban, a TeliaSonera Svédországban és Finnországban, a Glocalnet Svédországban, az Elion Enterprices Észtországban, a TDC Cable TV Dániában, a BlueCom Norvégiában, a Czech Telecom a Cseh Köztársaságban és az Elisa Oyj Finnországban.

Magyarországon az Axelero Internet biztosít az F-Secure „Security as a Service” szolgáltatására épülő hatékony védelmet a személyi számítógépeket támadó különféle férgek, vírusok, külső behatolások és kéretlen levelek ellen. Az Axelero Internet Biztonság szolgáltatása egy-egy számítógépre vagy munkaállomásra vonatkozó teljes körű biztonsági megoldást kínál mind az otthoni felhasználók, mind a kis- és közepes vállalatok részére. Az előfizetéses szolgáltatás a folyamatos automatikus adatbiztonsági frissítéseknek köszönhetően egyszerűen használható és telepítési költség nélkül vehető igénybe.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek