Connect with us

Hirdetés

technokrata

HP és Microsoft – közös program a szoftverfejlesztő cégeknek

Dotkom

HP és Microsoft – közös program a szoftverfejlesztő cégeknek

A HP és a Microsoft egy éven keresztül speciális kedvezményeket kínál azon partnereinek, akik egyszerre csatlakoznak a fejlesztőknek szóló HP DSPP és a Microsoft Empower programokhoz.

A következő egy éven keresztül a HP és a Microsoft speciális kedvezményeket kínál azon partnereknek, akik egyszerre csatlakoznak a fejlesztőknek szóló Empower és DSPP programokhoz. A csatlakozó partnereknek a HP 1 hónapra ingyenes HP ProLiant szervert kölcsönöz, a Microsoft pedig 1 napos ingyenes személyes technikai konzultációt biztosít az Empower programban adott szoftverek installálása és általános fejlesztési témákban.

A HP a szoftverfejlesztő és megoldás-szállító cégek számára hozta létre DSPP (Developer&Solution Partner Program) programját. A speciális program célja, hogy segítséget nyújtson a vállalat partnereinek saját megoldásaik fejlesztésében a HP széles termék és operációs rendszer kínálatán. A DSPP programhoz csatlakozó cégek egy folyamatosan bővülő, hasonlóan gondolkozó, innovatív csapat tagjaivá válnak. A program kereskedelmi, marketing, technikai téren nyújtott támogatásai és erőforrásai rendelkezésre állnak a fejlesztéstől a kivitelezésig.

A DSPP európai program központja telefonon, vagy e-mailen segít a programban való eligazodásban, a DSPP portálon a partnerek személyre szabottan kapnak információt a termék programokról, technikai és üzleti szolgáltatásokról. A program legnépszerűbb elemei azok a jelentős kedvezmények, amelyekkel a HP partnerei fejlesztési projektjeikhez vásárolhatnak, bérelhetnek, illetve kölcsön kaphatnak eszközöket. A program segítséget biztosít a portoláshoz, teszteléshez, teljesítmény mérésekhez. A HP-val való együttműködésük megjelenítéséhez a partnerek a HP Business Partner logo használatára is jogosultak. A HP DSPP programban történő részvétel ingyenes.

A Microsoft tavaly indította útjára saját szoftverfejlesztő programját, az Empower Programot alkalmazásfejlesztő vállalatok részére. Felismerve ezen vállalkozások jelentőségét az alkalmazásfejlesztés terén, a Microsoft úgy döntött, hogy szakmai és anyagi támogatással is segíti ezeket a vállalkozásokat. Egy induló vagy technológiát váltó vállalkozás számára ugyanis az egyik érzékeny pont mindig a szükséges infrastruktúra kialakítása, emberekbe, eszközökbe, szoftverekbe való beruházás. Az Empower Program célirányos kezdeményezés, amely a legegyszerűbb és leggazdaságosabb induló lépés a teljes Microsoft szoftverfejlesztési eszközpark kiépítéséhez.

A résztvevő a program keretében, 420 USA dollárnak megfelelő tagdíjért 1 éven át akár 5 fejlesztővel is dolgozhat az alkalmazásán úgy, hogy a rendelkezésére áll minden Microsoft fejlesztőeszköz és platform. Az Empower Program komoly üzleti előnyt biztosít, hiszen segítségével a szoftverfejlesztő partner arra koncentrálhat, ami vállalkozásának legfontosabb célja: a piacképes, kiváló minőségű alkalmazás kifejlesztése. A program hosszabb távon akár a minősített Microsoft partnerré (Microsoft Certified Partner) válás felé is utat nyithat az abban résztvevő cég számára.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés