Connect with us

A Canon közvetlenebb kapcsolatokat épít ki vásárlóival

Dotkom

A Canon közvetlenebb kapcsolatokat épít ki vásárlóival

A korábbi frankfurti és stockholmi rendezvények sikerére építve a Canon Europe ma nyitotta meg negyedik Concerto szakvásárát Milánóban.

A Canon által rendezett vásárok a széles körű nemzetközi szakmai érdeklődést a közvetlenebb kapcsolattartás előnyeivel ötvözik. A Canon ügyfeleinek itt lehetőségük nyílik arra, hogy működés közben tekinthessék át az üzleti termékek és megoldások teljes választékát.

A Canon évente három szakkiállítást rendez Európa különböző régióiban. Az egyes vásárokra több mint 1500 látogatót várnak, s ez a szám évről-évre növekszik. Stockholmi és frankfurti vásárait, valamint az idén ráadásképpen megrendezett moszkvai Concerto-t követően a Canon októberben idén már negyedik rendezvényét nyitja meg, ezúttal Milánóban. A kiállítások látogatóinak – akik között egyaránt találunk vásárlókat, potenciális ügyfeleket, forgalmazó és együttműködő partnereket, valamint iparági elemzőket és a média képviselőit – lehetőségük nyílik a Canon berendezéseivel megvalósuló üzleti folyamatok új formáinak kipróbálására, megismerésére.

A milánói Concerto szakvásár központi témája a Canon irodai és nyomdai környezetbe szánt üzleti megoldásai és új termékei, amelyek kivétel nélkül tükrözik a Canon dokumentum- és nyomtatáskezeléssel kapcsolatos egységes szemléletét. A Canon által kínált megoldások közé tartoznak a nemsokára piacra kerülő vadonatúj harmadik generációs multifunkciós fekete-fehér nyomtató-másoló berendezések is. Az új iR termékcsalád költséghatékony és hosszú távú beruházást tesz lehetővé, hiszen olyan teljesen rugalmas multifunkciós készülékekből áll, amelyek a gyorsan változó egyéni igények szerint bővíthetők.

A Canon bemutatja a GretagMacbeth-tel folytatott együttműködése révén kifejlesztett személyre szabott szoftver alkalmazásait, hardver eszközeit, Európa-szerte biztosított konzultációs és karbantartási szolgáltatásait, valamint a színes eljárások teljes körének kezelésére szolgáló teljes színkezelő megoldásait is.

Hajime Tsuruoka, a Canon Europe elnök-vezérigazgatójának szavaival: „Frankfurti és stockholmi szakvásáraink töretlen sikere bizonyítja, hogy a Concerto termékeink és megoldásaink bemutatásának tökéletes eszköze. Még bennünket is meglepett a nagy érdeklődés: két nap alatt több mint 1800-an keresték fel a rendezvényt. Mindez azt jelzi, hogy újonnan bevezetett ügyfélközpontú szemléletünk bevált, s ezt korábbi és új európai vásárlóink és partnereink is elismerik.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

montblanc_star_legacy_pic_01
Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.
p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő