Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Canon közvetlenebb kapcsolatokat épít ki vásárlóival

Dotkom

A Canon közvetlenebb kapcsolatokat épít ki vásárlóival

A korábbi frankfurti és stockholmi rendezvények sikerére építve a Canon Europe ma nyitotta meg negyedik Concerto szakvásárát Milánóban.

A Canon által rendezett vásárok a széles körű nemzetközi szakmai érdeklődést a közvetlenebb kapcsolattartás előnyeivel ötvözik. A Canon ügyfeleinek itt lehetőségük nyílik arra, hogy működés közben tekinthessék át az üzleti termékek és megoldások teljes választékát.

A Canon évente három szakkiállítást rendez Európa különböző régióiban. Az egyes vásárokra több mint 1500 látogatót várnak, s ez a szám évről-évre növekszik. Stockholmi és frankfurti vásárait, valamint az idén ráadásképpen megrendezett moszkvai Concerto-t követően a Canon októberben idén már negyedik rendezvényét nyitja meg, ezúttal Milánóban. A kiállítások látogatóinak – akik között egyaránt találunk vásárlókat, potenciális ügyfeleket, forgalmazó és együttműködő partnereket, valamint iparági elemzőket és a média képviselőit – lehetőségük nyílik a Canon berendezéseivel megvalósuló üzleti folyamatok új formáinak kipróbálására, megismerésére.

A milánói Concerto szakvásár központi témája a Canon irodai és nyomdai környezetbe szánt üzleti megoldásai és új termékei, amelyek kivétel nélkül tükrözik a Canon dokumentum- és nyomtatáskezeléssel kapcsolatos egységes szemléletét. A Canon által kínált megoldások közé tartoznak a nemsokára piacra kerülő vadonatúj harmadik generációs multifunkciós fekete-fehér nyomtató-másoló berendezések is. Az új iR termékcsalád költséghatékony és hosszú távú beruházást tesz lehetővé, hiszen olyan teljesen rugalmas multifunkciós készülékekből áll, amelyek a gyorsan változó egyéni igények szerint bővíthetők.

A Canon bemutatja a GretagMacbeth-tel folytatott együttműködése révén kifejlesztett személyre szabott szoftver alkalmazásait, hardver eszközeit, Európa-szerte biztosított konzultációs és karbantartási szolgáltatásait, valamint a színes eljárások teljes körének kezelésére szolgáló teljes színkezelő megoldásait is.

Hajime Tsuruoka, a Canon Europe elnök-vezérigazgatójának szavaival: „Frankfurti és stockholmi szakvásáraink töretlen sikere bizonyítja, hogy a Concerto termékeink és megoldásaink bemutatásának tökéletes eszköze. Még bennünket is meglepett a nagy érdeklődés: két nap alatt több mint 1800-an keresték fel a rendezvényt. Mindez azt jelzi, hogy újonnan bevezetett ügyfélközpontú szemléletünk bevált, s ezt korábbi és új európai vásárlóink és partnereink is elismerik.”



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés